fbpx
Γενική

Ηλεκτρο- λόγος

Γερασμένο το εκλογικό σώμα. Δύο εκατομμύρια εκλογείς άνω των 71 ετών!!! Αυτό είναι που λένε «ήμουν νιός και γέρασα»… και μυαλό δεν έβαλαν… οι πολιτικοί. Όλοι αυτοί πάντως θα ψηφίσουν συντηρητικά.
Χάσαμε τα γκάλοπ, στοπ!
Τώρα πια θα κάνουμε να ξαναδούμε δημοσκόπηση μετά τις εκλογές. Όπου θα αρχίσουμε πάλι την προεκλογική περίοδο. «Και τώρα τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους;»… δημοσκόπους;
Αυξάνονται οι μαμόθρεφτοι νέοι. Δεν ξέρω τι γίνεται στις άλλες χώρες αλλά στην Ελλάδα οι «μαμάκηδες» δεν έλειψαν ποτέ, ούτε και θα λείψουν!
Προϊόν νοθείας 1,5 εκ. ψήφοι στο Αφγανιστάν. Απα- πα- πα!! Και μας έρχονται και εκλογές, να μην μπαίνουν ιδέες σε ορισμένους. Λες; Κώστα για δες το μήπως και παραμείνουμε στην εξουσία!!!
Τατουάζ και σκουλαρίκια ένδειξη άγχους;…Αναρωτιούνται οι επιστήμονες. Εμ, άμα η απάντηση στο ερώτημα είναι καταφατική την βάψαμε! Οι περισσότεροι φοράνε σκουλαρίκια, τώρα που είναι της μόδας το τατουάζ, έχει γεμίσει ο τόπος… Και φανταστείτε ότι είναι και μερικοί οι οποίοι έχουν και σκουλαρίκια και τατουάζ! Σε μέρη που ούτε να τα γράψουμε μας επιτρέπεται.
Άσχετο! Στις 4 Οκτωβρίου που έχουμε εκλογές είναι «η Ημέρα των Ζώων». Ο καθείς όπως θέλει το ερμηνεύει.
Τον Κοντό και τα στελέχη του που κοιμούνται μήπως τους προβλημάτισε η συγκέντρωση της κας Ανδρέου ή θεωρούν ότι παίζουν ο ίδιος και τα στελέχη του εκ του ασφαλούς;
Προσέχτε μην σας έρθει κανένας ταμπλάς Κυριακάτικος!!!

Σχετικά Άρθρα