Γενική

Ενημέρωση από το Εκκλησιαστικό Σχολείο Ξάνθης

Συγχαρητήρια στους μαθητές του!

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων καθηγητών του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου – Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Ξάνθης ενημερώνουν τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της περιοχής μας ότι από το τρέχον σχολικό έτος 2009- 2010 λειτουργεί στο Σχολείο μας- εκτός της Θεωρητικής κατεύθυνσης- και η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ (και οι δύο κύκλοι). Για το λόγο αυτό το πρόγραμμα της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης, στις τάξεις Β και Γ του Λυκείου μας, επεκτείνεται και στα μαθήματα της Τεχνολογικής κατεύθυνσης.
Με την ευκαιρία αυτή γνωρίζουμε ότι στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο Ξάνθης λειτουργεί με επιτυχία τα τελευταία έτη και το πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας στα μαθήματα Αρχαία Ελληνικά, Νεοελληνική Γλώσσα, Μαθηματικά, Φυσική και Χημεία.
Τέλος, εκφράζουμε την ευαρέσκεια και τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές του Σχολείου μας που διεκρίθησαν ιδιαιτέρως στους Πανελληνίους Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας, στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας καθώς και στον μαθητή της Γ τάξεως του Λυκείου μας Μωυσιάδη, που επελέγη να συμμετάσχει στην ετήσια συνεδρίαση της Βουλής των Εφήβων του 2009.

Σχετικά Άρθρα