Γενική

Παντρεύτηκαν οι πρωταγωνιστές της σειράς «Μυστικά της Εδέμ»

Στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island παντρεύτηκαν η ηθοποιός Φαίη Ξυλά με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο καλός φίλος της ηθοποιού Λάκης Λαζόπουλος ενώ μετά την τελετή ακολούθησε πάρτι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Island- που ήταν διακοσμημένος με λουλούδια στις αποχρώσεις του άσπρου και του πράσινου- που κράτησε μέχρι το πρωί. Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους του ζευγαριού ήταν όλοι οι συντελεστές της δημοφιλούς σειράς του Mega, «Τα Μυστικά της Εδέμ», αλλά και ηθοποιοί με τους οποίους το ζευγάρι είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.
Η σεναριογράφος της σειράς «Τα Μυστικά της Εδέμ» Έλενα Ακρίτα δήλωσε για το ζευγάρι: «Η Φαίη και ο Κωνσταντίνος είναι πολύ έξυπνα και δημιουργικά παιδιά. Κάτι ξέραμε όταν προτείναμε το ρόλο στη Φαίη, αλλά ντρεπόμασταν να ρωτήσουμε».
Η Φαίη Ξυλά κατέφθασε στην εκκλησία με λίγα λεπτά καθυστέρηση, ντυμένη με ένα απλό στράπλες λευκό νυφικό και δήλωσε πως δεν ήταν αγχωμένη. Ξεκαθάρισε πως μετά το γάμο δεν θα ακολουθήσει μήνας του μέλιτος, καθώς και οι δύο έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις ενώ αστειευόμενη λίγο πριν κατευθυνθεί προς την εκκλησία είπε: «Όχι, δεν θα πατήσω το πόδι του Κωνσταντίνου».

Σχετικά Άρθρα