Γενική

«Θα φτιάξει καλή ομάδα ο Ματζουράκης»

Αισιόδοξος ο Λουτσιάνο ενόψει της συνέχειας

Συνέντευξη στους εκπροσώπους του τύπου έδωσε ο Βραζιλιάνος μέσος της SKODA ΞΑΝΘΗ Λουτσιάνο Ντε Σόουζα όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις με Πανθρακικό και Άρη Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο ποδοσφαιριστής της SKODA ΞΑΝΘΗ έχουν ως εξής:
«Καταφέραμε και κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Για την ομάδα μας δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα. Θέλαμε τους βαθμούς της νίκης και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν στην ψυχολογία μας αλλά και στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Γνωρίζω ότι ο κόσμος δεν ευχαριστήθηκε από το ποδόσφαιρο που παίξαμε αυτή την στιγμή θέλαμε μόνο το αποτέλεσμα για να έχουμε μια καλύτερη εβδομάδα ενόψει του επόμενου αγώνα.
Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα που απέκτησε πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές και σίγουρα θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Πιστεύω πάντως πως ο Κος Ματζουράκης θα μας προετοιμάσει κατάλληλα για να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα από αυτή την αναμέτρηση. Ο καινούργιος μας προπονητής έχει δουλέψει με αρκετούς ποδοσφαιριστές κατά το παρελθόν και αυτό είναι θετικό. Μπορεί να μην ξέρει αρκετούς αλλά θα προσπαθήσει να τους μάθει και να φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα. Είμαστε όλη στην διάθεση του και θα κάνουμε ότι μας ζητήσει.
Έχουμε ανάγκη ο κόσμος να μας στηρίξει και πρέπει να κάνουμε το γήπεδο καυτή έδρα όπου κάθε αντίπαλος θα φοβάται να έρθει και θα φοβάται από το 1ο λεπτό. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν μπαίνει στο γήπεδο για να χάσει, όλοι θέλουν να κερδίσουν».

loading...

Σχετικά Άρθρα