Γενική

Γ. Ανδρέου: «Να διεκδικήσουμε για τον τόπο μας αυτό που αξίζει»

Ρίχτηκαν στην μάχη των εκλογών οι υποψήφιοι της ΝΔ στο Ν. Ξάνθης- Ο Αλέκος Κοντός πήρε το πράσινο φως από Κ. Καραμανλή να είναι και πάλι υποψήφιος

Δύο γυναίκες η κα Γεωργία Ανδρέου, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και η κα Ζεϊμπέκ Αϊσέλ Δημοσιογράφος καθώς και οι κ.κ. ο Βουλευτής Αλέκος Κοντός, ο Κώστας Ζαγναφέρης, Πολιτικός Μηχανικός και ο Οικοδόμος Μπουδούρ Αχμέτ απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Ν. Ξάνθης, σύμφωνα με την προχθεσινή ανακοίνωση από την Ρηγίλλης.
Ήδη οι υποψήφιοι έχουν ριχτεί στην μάχη των εκλογών που θα δοθεί σε 3 εβδομάδες με αυτήν που διανύουμε. Τα επιτελεία τους ήδη εργάζονται νυχθημερόν και βρίσκονται συνεχώς κοντά στον κόσμο καθώς αυτή η εκλογική αναμέτρηση θα είναι κρίσιμη για το μέλλον της χώρας μας.
Ο Κώστας Καραμανλής έδωσε το πράσινο φως να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο ο κος Αλέκος Κοντός διαψεύδοντας τις κασσάνδρες που τον ήθελαν εκτός. Δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την απάντηση του στο ότι δεν τον εντάσσει στο μπλογκ των λεγόμενων Βατοπαιδινών καθώς ο ίδιος αγωνίστηκε για το καλό του τόπου μας και μόνο.
Δήλωση της Γεωργίας Ανδρέου Μιχαηλίδη
Η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Ξάνθης κα Γεωργία Ανδρέου Μιχαηλίδη μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Είναι για μένα ιδιαίτερη τιμή και χαρά να είμαι υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία, κάτι για το οποίο ευχαριστώ τον πρόεδρο της παράταξης, τον κ. Κώστα Καραμανλή, και υπόσχομαι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, για να φανώ αντάξια των προσδοκιών του, αντάξια και στις προσδοκίες όλων των κατοίκων του Ν. Ξάνθης.
Αυτή την ύστατη και δύσκολη στιγμή συστρατεύομαι στον αγώνα παρόλες τις δυσκολίες για μένα, λίγος χρόνος προβολής, φόρτος επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, μόνο με διάθεση προσφοράς στον τόπο μου.
Αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω ότι είμαι έτοιμη, μετά από μια μακρά πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και στα κοινά της πόλης, να παλέψω και να αγωνιστώ για τον τόπο μου, για την Ξάνθη, από τα έδρανα του Κοινοβουλίου.
Πιστεύω ότι οι Ξανθιώτες θα αξιολογήσουν και θα στηρίξουν το ψηφοδέλτιο νίκης της Νέας Δημοκρατίας με τους αξιόλογους συνυποψηφίους μου, ώστε να συνεχιστεί η πορεία της χώρας προς τα εμπρός με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή.
Ευχαριστώ θερμά όλους όσους με τίμησαν παλαιότερα με την ψήφο τους και με εμπιστεύτηκαν να αγωνιστώ για την αυτοδιοίκηση. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω εκ των προτέρων μέσα από την ψυχή μου, όλους όσους επιθυμούν να με στηρίξουν στον καινούργιο μου αγώνα για το Κοινοβούλιο.
Άλλωστε χρόνια τώρα μάχομαι με πάθος για θέματα που αφορούν την κοινωνία μας, τη γυναίκα και τα παιδιά, τους πρόσφυγες, υποστηρίζοντας δράσεις εθελοντισμού και φορείς πολιτισμού αλλά και με προτάσεις για την οικονομική ανάπτυξη του νομού μας ως στέλεχος του Τεχνικού Επιμελητηρίου. Επίσης μετά από άριστες εγκύκλιες σπουδές, είμαι Διπλωματούχος Ηλεκ/γος Μηχανικός, με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων(MBA) και μιλώντας αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά συμμετείχα με εισηγήσεις σε διεθνή συνέδρια αλλά και αρθρογραφώντας στον τοπικό τύπο προωθώντας θέματα κοινωνικά και αναπτυξιακά. Αλλά και μέσα από την εργασία μου, στη ΔΕΗ, δεν έπαψα στιγμή να λειτουργώ προς το συμφέρον της περιοχής μας.
Έχω πλήρη επίγνωση των ευθυνών που απορρέουν από την υποψηφιότητα μου αυτή, και δηλώνω ότι έχω τις γνώσεις, που απορρέουν από σύγχρονη τεχνοκρατική κατάρτιση, τη δύναμη και τη διάθεση να δουλέψω σκληρά και να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων του νομού μας. Επίσης δεσμεύομαι και σας υπόσχομαι να μην διαψεύσω την εμπιστοσύνη που θα μου δείξετε με την ψήφο σας.
Υπάρχει και η εμπειρία, αλλά και η αγωνιστική διάθεση να διεκδικήσουμε για τον τόπο μας αυτό που του αξίζει.
Είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη. Δώστε ευκαιρία σε νέους ανθρώπους με διάθεση προσφοράς και ικανότητες για το καλό του τόπου μας».

Σχετικά Άρθρα