Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Ο Μωραϊτης με τον Σταμάτη, «παζάρευαν» τον Πρόεδρο των ΑΜΕΑ Κώστα Αμοιρίδη, άνθρωπο του Νομάρχη Γ. Παυλίδη*Αθλιότητες ότι «παζάρευε» το χρίσμα του υποψηφίου Νομάρχη Ξάνθης, όπως διέδιδε το στενό περιβάλλον του Κοντού Αλέκου χθες όλη την ημέρα… «Τέλος στο ψηφοδέλτιο του «βατοπεδινού» Κοντού και των «διαπλεκόμενων» μυστικοσυμβούλων του Καραμανλή στο Νομό Ξάνθης), είπε χθες και ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Ζαγναφέρης που αν και το όνομά του εμφανίστηκε στο ψηφοδέλτιο Ξάνθης, ΑΡΝΗΘΗΚΕ τελικά να αποδεχτεί την υποψηφιότητά του!!!! Παρά τις έντονες «πιέσεις» -του τηλεφώνησε ακόμη και ο Σουφλιάς αλλά και ο Περιφερειάρχης Δ. Σταμάτης που τοποθέτησε και τις «γλάστρες» των μειονοτικών υποψηφίων- ο Κώστας Ζαγναφέρης χθες αργά το βράδυ είπε το τελικό «ΟΧΙ» και δήλωσε ότι «δεν κατεβαίνει με τις σημερινές προϋποθέσεις στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, προκειμένου να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο Κοντού στο Νομό Ξάνθης»!!!! Παράλληλα χαρακτήρισε «αθλιότητες» ότι «παζάρευε» το χρίσμα του υποψηφίου Νομάρχη Ξάνθης, όπως διέδιδε χθες το στενό περιβάλλον του Κοντού Αλέκου!Στη θέση του Κ. Ζαγναφέρη διαπραγματεύονταν αργά χθες ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Στέλιος Μωραϊτης τον Νομαρχιακό σύμβουλο Κώστα Αμοιρίδη!!! Αφού η Δώρα Συμπιλίδου που αρχικά ανιχνεύτηκε, αρνήθηκε επίσης την πρόταση…
Μαχητής

Στο σημείο αυτό, αισθάνομαι την υποχρέωση να συγχαρώ δημόσια όλους τους συντελεστές των εκδηλώσεων, από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης, Μανώλη Φανουράκη, μέχρι τον τελευταίο εργαζόμενο σε αυτή, καθώς επίσης και όλα τα μέλη των συλλόγων που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, λειτουργώντας και φέτος τα στέκια τους και δίνοντας ξεχωριστό χρώμα στις γιορτές Παλιάς Πόλης. Μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους και εύχομαι του χρόνου να είμαστε όλοι γεροί και να ξαναζήσουμε τις ίδιες όμορφες βραδιές στις γιορτές Παλιάς Πόλης.
Αδέσμευτη

Μια «διαφορετική» επιστολή έλαβα χθες με το «απλό» ταχυδρομείο από γνωστό συμπολίτη μας, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στην διάθεση της εφημερίδας μας. Δεν θα την δημοσίευα λόγω του «προσωπικού» χαρακτήρα στο μεγαλύτερό της κομμάτι, αλλά σεβόμενος την επιθυμία του επιστολογράφου, την δημοσιεύω αυτούσια αφού τον ευχαριστήσω θερμά για την εκτίμησή του πρώτα σ’ αυτή την εφημερίδα που στέκεται ΟΡΘΙΑ εδώ και 15 χρόνια και στην συνέχεια στο πρόσωπό μου.
Θράκη

Σ’ αναμμένα κάρβουνα οι καταστηματάρχες του Νομού που ακόμη περιμένουν τις διευκρινίσεις για την εφαρμογή του νόμου περί απαγόρευσης του καπνίσματος σε κλειστούς ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους.
Εμπρός

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Δημήτρη Σταμάτη και του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου τα εγκαίνια του περιπτέρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στην 74η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Ακρίτας

Σχετικά Άρθρα