Γενική

«Τα λάθη τα κάνουν άνθρωποι, που όταν επαναλαμβάνονται γίνονται επικίνδυνα»

Απογοητεύτηκε ο Γ. Χουλιάρας από τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Απογοητευμένος και πικραμένος εμφανίζεται ο κ. Γιώργος Χουλιάρας στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ο οποίος είχε θέσει υποψηφιότητα για το ψηφοδέλτιο αλλά αποκλείστηκε. Παρόλα αυτά προτείνει και παροτρύνει όλους να ψηφίσουν το κίνημα στις προσεχείς εθνικές εκλογές.
Αναλυτικά η δήλωση του κου Χουλιάρα έχει ως εξής:
«Εύχομαι να είναι μην είναι λάθος ο αδικαιολόγητος αποκλεισμός μου από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη, που προσβάλλει, για μια ακόμη φορά, τις αρχές της αξιοκρατίας και της γνωστής προσφοράς μου στο Κίνημα.
Για μένα είναι αρκετή η όποια καταξίωσή μου στη συνείδηση των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο, που κερδήθηκε, διαχρονικά, στο πεδίο της πραγματικής μάχης και των δημοκρατικών αγώνων, μέσα στη κοινωνία.
Κατανοώ την απαγοήτευση και θλίψη των φίλων μου, που στήριξαν την υποψηφιότητά μου, τους οποίους και ευχαριστώ.
Δηλώνω ότι θα συνεχίσω να είμαι δίπλα τους, καθώς και σε όλους τους αγνούς αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ, για συνέχιση του αγώνα: κατά των οποιαδήποτε μεθοδεύσεων που φαλκιδεύουν την αυθεντική έκφραση της θέλησής τους και κατά των μικρών και μεγάλων προσωπικών συμφερόντων, που πλήττουν την αξιοπιστία του Κινήματος.
Τα λάθη τα κάνουν άνθρωποι, που όταν επαναλαμβάνονται γίνονται επικίνδυνα.
Το ΠΑΣΟΚ όμως είναι ιδέα, την οποία πρέπει να προασπίσουμε με όλη μας τη δύναμη.
Γι αυτό, τελειώνοντας, θέλω να τονίσω ότι η όποια πικρία δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει από τον κύριο στόχο μας: Να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ. Για να φύγει το γρηγορότερο η σημερινή Κυβέρνηση, που έχει προκαλέσει τόσα δεινά στο τόπο μας.
Για να αλλάξει το τοπίο και να ελπίζει ο λαός μας σε ένα καλύτερο αύριο».

Σχετικά Άρθρα