Γενική

ΕΝΤΟΣ Ψηφοδελτίου της Ν.Δ. ο Αλέκος Κοντός

Σήμερα ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

«Όταν μπαίνεις σε μία μάχη, μπαίνεις για να κερδίσεις» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ξεκαθάρισε ότι στην περίπτωση που χάσει θα παραμείνει στην ηγεσία της ΝΔ ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Πιστεύω στα 53 μου ότι είμαι χρήσιμος για τον τόπο. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να φύγω» δηλώνει ο κ. Καραμανλής σε συνέντευξή του στο Mega και στον δημοσιογράφο Γ. Πρετεντέρη.
Σε ό,τι αφορά στα ψηφοδέλτια, ο πρωθυπουργός προειδοποίησε όσους προκάλεσαν με την εμπλοκή τους σε σκανδαλώδεις υποθέσεις ότι κρίνεται το κατά πόσο η διαδρομή του καθενός, όπως είπε, συνάδει με τη διαδρομή της παράταξης. Για την Ξάνθη που μας αφορά άμεσα όλα έχουν τελειώσει και ο Αλέκος Κοντός παραμένει ΕΝΤΟΣ και θα είναι ΕΚ ΝΕΟΥ υποψήφιος, με την Νέα Δημοκρατία. Το ίδιο ισχύει και για την Γεωργία Ανδρέου αλλά και τον εργολάβο Μπουντούρ που πήραν το πράσινο φως να ξεκινήσουν την προεκλογική τους εκστρατεία. Τα υπόλοιπα ονόματα του ψηφοδελτίου θα ανακοινωθούν σήμερα το μεσημέρι από την Ρηγίλλης και θα μπορέσετε να τα πληροφορηθείτε άμεσα από το blog της εφημερίδας μας στο xanthi- news.blogspot.com.

Σχετικά Άρθρα