Γενική

Σκοτώθηκε 21 χρονος οδηγός τετράτροχου μοτοποδήλατου

Θανάσιμα τραυματίστηκε ένας 21 χρονος οδηγός τετράτροχου μοτοποδηλάτου μετά από πτώση του οχήματος, την 08.09.2009 και ώρα 23.30 στη Μάνδρα Ξάνθης. Διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Δυστυχώς δεν έκανε χρήση προστατευτικού κράνους.
Παραγγέλθηκε νεκροψία- νεκροτομή από το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας που διενεργεί την προανάκριση.
Προσπάθησαν να ανοίξουν ρολά καταστήματος
Συνελήφθησαν δύο δράστες οι οποίοι χρησιμοποιώντας ένα κόφτη μετάλλων, αποπειράθηκαν να παραβιάσουν προστατευτικά ρολά καταστήματος πωλήσεως όπλων και να εισέλθουν εντός, την 08.09.2009 και ώρα 6 στην Ξάνθη.
Κατασχέθηκε ο κόφτης μετάλλων, ενώ οι δράστες των οποίων ερευνάται η συμμετοχή και σε άλλα αδικήματα από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα αποσταλούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Εξύβριση και παράνομη οπλοφορία
Συνελήφθη ένας 42χρονος ο οποίος με την απειλή όπλου εξύβρισε έναν 32χρονο, την 05.09.2009 και ώρα 11.20 στην Ξάνθη.
Σε νομότυπη κατ οίκον έρευνα του δράστη, ανευρέθη και κατασχέθηκε ένα περίστροφο κρότου- αερίου και πέντε (05) φυσίγγια. Ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης θ αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Είχε στο αμάξι του μαχαίρι
Συνελήφθη ένας 41χρονος ο οποίος κατείχε εντός αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του, ένα μαχαίρι συνολικού μήκους είκοσι τριών (23) εκατοστών με μήκος λεπίδας δώδεκα (12) εκατοστών το οποίο κατασχέθηκε, την 07.09.2009 και ώρα 10.30 στη Ν. Μορσίνη Ξάνθης.
Ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης θ αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Ελικόπτερο της ΕΛΑΣ εντόπισε 20 χασισόδεντρα στο Τύμπανο
Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι (20) δενδρύλλια κάνναβης τα οποία εντοπίστηκαν με τη συνδρομή ελικοπτέρου ΕΛ.ΑΣ., την 07.09.2009 και ώρα 12.30 στην περιοχή Τυμπάνου Ξάνθης.
Από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης σχηματίστηκε δικογραφία και ενεργείται προανάκριση προς εντοπισμό αγνώστου- ων δραστών καλλιέργειας αυτών.
Εντοπίστηκαν με σύριγγα ηρωίνης
Συνελήφθησαν δύο δράστες οι οποίοι σε νομότυπη έρευνα σε ΙΧΕ όχημα στο οποίο επέβαιναν, κατείχαν μία σύριγγα περιέχουσα διάλυμα 50 ml ηρωίνης, την 07.09.2009 και ώρα 14.00 στο Δροσερό Ξάνθης.
Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε ενώ οι δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης θ αποσταλούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα