Γενική

«Δύσκολος ο Εργοτέλης»

Ο Σπύρος Βάλλας εφιστά την προσοχή των συμπαικτών του ενόψει του Εργοτέλη

Ο Σπύρος Βάλλας έδωσε συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των ΜME και αναφέρθηκε στην επόμενη συνάντηση της SKODA ΞΑΝΘΗ με αντίπαλο τον Εργοτέλη για την 3 η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος αμυντικός έχουν ως εξής:
«Έχουμε μπροστά μας τον Εργοτέλη και ήδη έχουμε αρχίσει την ετοιμασία που απαιτείται για το συγκεκριμένο ματς. Πιστεύω πως η διακοπή του πρωταθλήματος μας βοήθησε ως ομάδα αλλά και ως άτομα καθώς τα καινούργια παιδιά που ήρθαν πρόσφατα είχαν τον χρόνο να ενταχθούν στην ομάδα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπου στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε την νίκη.
Η νίκη του Εργοτέλη επί του Ολυμπιακού δεν είναι κριτήριο καθώς ήταν ένα φιλικό παιχνίδι. Πρόκειται για μια δυνατή και δύσκολη ομάδα που είναι σταθερή τα τελευταία χρόνια και έχει έναν πολύ καλό προπονητή.
Για την προηγούμενη συνάντηση με τον Παναθηναϊκό δεν είμαστε ευχαριστημένοι και είναι δίκαιο το αποτέλεσμα καθώς πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Πιστεύω πως με την πάροδο του χρόνο θα γίνουμε καλύτεροι.
Είναι πολύ θετικό ότι ο Ταιντέρ και ο Στρμπα συμβάλλουν τα μέγιστα στις Εθνικές τους ομάδες ώστε να προκριθούν στα τελικά του Παγκοσμίου κυπέλλου. Για την SKODA ΞΑΝΘΗ αλλά και για κάθε ομάδα είναι ένα πολύ καλό στοιχείο να διαθέτει διεθνείς παίχτες και πολύ περισσότερο όταν αυτοί συμμετέχουν σε τόσο μεγάλα τουρνουά. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ψυχολογία τους με αποτέλεσμα να βοηθήσει και μας ως ομάδα.
Για την Εθνική Ελλάδος εύχομαι να προκριθεί στην τελική φάση αν και για την 1η θέση δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τα δικά μας παιχνίδια αλλά και από τους αντιπάλους και το τι αποτελέσματα θα φέρουν».
Τα τελευταία νέα
Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Οι παίχτες του Βόλφγκανγκ Βολφ γυμνάστηκαν πρωί και απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και έδειξαν μεγάλη διάθεση, δείχνοντας πως η διακοπή του πρωταθλήματος βοήθησε την ομάδα. Απόντες οι 4 διεθνείς της ομάδας Ριζογιάννης, Αλ Σαίφι, Στρμπα και Ταιντέρ οι οποίοι αναμένονται σήμερα.
Ο Λουτσιάνο μετά την άδεια που είχε εξασφαλίσει από την τεχνική ηγεσία, επέστρεψε στις προπονήσεις και έδειξε αμέσως ότι είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα καθώς προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίχτες δείχνοντας πως ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον απασχολούσε. Ατομικά προπονήθηκε ο Σταύρος Σταθάκης καθώς νοιώθει ενοχλήσεις στην μέση χωρίς πάντως να είναι κάτι το σοβαρό. Ο νεαρός Αλεξανδρουπολίτης άσσος θα μπει στους ρυθμούς της ομάδας Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη.
Ο Χουάν Ραμόν Φερναντέζ αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο και για αυτό τον λόγο προτιμήθηκε να μην προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα αλλά να πραγματοποιήσει ατομικό πρόγραμμα όπως εξάλλου και ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος του οποίου η κατάσταση μέρα με την μέρα βελτιώνεται.

Σχετικά Άρθρα