Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Προβάλει» για το Ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης τους Κοντό-Τσαλίδη και ως αουτσάιντερ τους Τριμίτζιο – Πάνο Παπαδόπουλο! *Καθαρή απάντηση-επιστολή του εκδότη του «Μ» στον «Αγγελιοφόρο».«ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ»… «βαλτών» ειδήσεων! Κάπως έτσι θα μπορούσε κανείς να σχολιάσει το χθεσινό «κατευθυνόμενο» της ρεπορτάζ της συγκεκριμένης εφημερίδας για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης, στο οποίο «προβάλει» για το Ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης τους ως σίγουρους τους Κοντό – Τσαλίδη και παράλληλα δείχνει ως αουτσάιντερ τους Στάμο Τριμίτζιο-Πάνο Παπαδόπουλο!Η είδηση; Το ρεπορτάζ έκανε ο δημοσιογράφος Ρωμανός Κοντογιαννίδης (!) από την Σταυρούπολη, ξάδερφος του «δικού μας» Ρωμανού (συνεταίρου του «Πύρρου» και υπαλλήλου του γραφείου Σγουρίδη) που έκανε το ….«βαλτό» ρεπορτάζ κι όταν ο εκδότης μας του ζήτησε «εξηγήσεις» για τα όσα γράφει, άρχισε να τα «μασάει»…
Μαχητής

Η προχθεσινή προεκλογική εγκύκλιος του ΠΑΣΟΚ που κοινοποιήθηκε και στην Ν.Ε. Ξάνθης, επιβεβαιώνει επ’ ακριβώς τα όσα κατέγραψα στη χθεσινή στήλη για τα προβλεπόμενα… Όποιοι βιάστηκαν να «εκλέξουν» τους… εκλεκτούς τους, θα πρέπει να την διαβάσουν καλά για να καταλάβουν πως η τελική λίστα θα αργήσει αρκετά ακόμη να οριστικοποιηθεί… Ληκτική ημερομηνία για την κατάθεση ενδιαφέροντος σήμερα το βράδυ, ενώ αύριο θα συνεδριάσει η νομαρχιακή για να στείλει πακέτο τις αιτήσεις. Δευτέρα συνεδριάζει η επιτροπή αξιολόγησης και στη συνέχεια με σύντομες διαδικασίες πολιτικό συμβούλιο και γραφείο προέδρου… Χθες έκανα λόγο για χρονικό διάστημα μικρότερο των τριών εβδομάδων που θα έχουν στην διάθεσή τους οι υποψήφιοι να «ελιχθούν»! Μήπως είναι τελικά μικρότερο και από… 15 ημέρες; Τρεχάτε ποδαράκια μου!
Θράκη

Μέχρι τη Δευτέρα θα «ξεκαθαρίσει» το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης…Και θα μάθουμε αν θα είναι ή δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο Ξάνθης ο σημερινός βουλευτής του κόμματος κ.Κοντός. Μέχρι τότε όλα είναι «μέσα» στο παιχνίδι. Πάντως αν δεν είναι ο Κοντός, μια θέση στο ψηφοδέλτιο διεκδικούν οι Στάμος Τριμίτζιος (Αντιδήμαρχος Ξάνθης) και Πάνος Παπαδόπουλος (Πάνος Παπαδόπολος), γεγονός που φάνηκε χθες και από το ρεπορτάζ εφημερίδας της Θεσσαλονίκης.
Αδέσμευτη

Πιάτσα» ταξί …έκαναν τον δρόμο μπροστά από την Νομαρχία Ξάνθης οι ταξιτζήδες, μέλη του σωματείου Ιδιοκτητών Επιβατικών Αυτοκινήτων Ξάνθης το μεσημέρι της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου! Συγκεκριμένα απέκλεισαν το δρόμο με τα ταξί τους και πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την νομαρχία προκειμένου να καταθέσουν αίτηση αναφορά προς τον νομάρχη Ξάνθης ζητώντας του να παρέμβει ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις πιάτσες της Μ. Βόγδου και της οδού Ηρώων ζητώντας επιτακτικά αντικατάστασή τους νέες μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ενοποίησης των πλατειών.
Εμπρός

Την απόφαση του πρωθυπουργού, Κ.Καραμανλή, να προσφύγει στις κάλπες ζητώντας νωπή λαϊκή εντολή ώστε να προχωρήσει στη λήψη και εφαρμογή μέτρων που θα επιτρέψουν την ανάκαμψη της οικονομίας και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιπτώσεων της διεθνούς οικονομικής κρίσης σε επίπεδο χώρας, κλήθηκαν να σχολιάσουν στην ενημερωτική εκπομπή ‘Τα Νέα της Πόλης’, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, ο τέως Υπουργός και βουλευτής Ν.Ξάνθης, κ.Αλέξανδρος Κοντός, ο τέως Συντονιστής της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, κ.Σωκράτης Ξυνίδης και ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης πόλης της ΝΟΔΕ-Ν.Δ, κ.Μιχάλης Πουσπουρίκας.
Ο Αλέκος Κοντός υπεραμύνθηκε της απόφασης του πρωθυπουργού, δηλώνοντας αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα καθώς – όπως ισχυρίστηκε – από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω συσπείρωσης της βάσης της Ν.Δ. Αναφέρθηκε επίσης στην επικοινωνιακή αδυναμία που εμφανίζει εδώ και καιρό το κυβερνών κόμμα, επισημαίνοντας ότι στο σύντομο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές στελέχη και κυβέρνηση οφείλουν να ενημερώσουν το λαό για τα κυβερνητικά επιτεύγματα. Ο κ. Κοντός, εμφανίστηκε αισιόδοξος και για την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος για τη Ν.Δ στο Ν.Ξάνθης αφού – όπως είπε – και η δική του θητεία στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και η μέριμνα που επέδειξε η κυβέρνηση σε ζητήματα της περιοχής, θα εκτιμηθούν.
Αγώνας

Σχετικά Άρθρα