Γενική

Τα περισσότερα αυτοκίνητα στις κεντρικές οδούς είναι των εμπόρων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης καλεί τα μέλη του να βοηθήσουν για να κρατηθεί η αγορά καθαρή και προσπελάσιμη

Στα πλαίσια του συντονισμού του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης με τον Δήμο και την Νομαρχία έτσι ώστε η αγορά μας να είναι ανταγωνιστική και να θωρακιστεί απέναντι στις προκλήσεις των πολυκαταστημάτων παρακαλεί θερμά, να βοηθήσουμε όλοι την προσπάθεια του Δήμου, να κρατηθεί η αγορά καθαρή και προ πάντων προσπελάσιμη, όχι μόνον σε εμάς αλλά κυρίως στους καταναλωτές.
Αυτά σημαίνουν ότι θα πρέπει, σύμφωνα και με οδηγία του Δήμου να διαχειριζόμαστε σωστά την απόρριψη των χαρτοκιβωτίων μας, ως ακολούθως.
1) Να είναι κομμένα σε επίπεδα «φύλλα» και δεμένα σε δέματα
2) Να βγαίνουν σε ώρα και ημέρα που η υπηρεσία βρίσκεται σε λειτουργία, από τις 7,00 (π.μ.) μέχρι 12.00 (π.μ.) καθημερινές και όχι Σαββατοκύριακα.
Η συμμόρφωση με τα παραπάνω χωρίς πρόστιμα και κυρώσεις είναι προς όφελος όλων μας.
Επίσης παραχωρήθηκε από τον Νομάρχη, η Γκέριγκ προκειμένου να διευκολύνει την στάθμευση κυρίως των καταστηματαρχών προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα της στάθμευσης των καταναλωτών στο εμπορικό κέντρο της πόλης.
Παρ όλα αυτά ο Δήμος προσπαθώντας να δώσει λύση κατέγραψε τα αυτοκίνητα που παρκάρουν στις κεντρικές οδούς και η συντριπτική τους πλειοψηφία ανήκει στους εμπόρους.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης επισημαίνει: «Πρέπει να κατανοήσουμε ότι ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ και ΚΑΘΑΡΗ.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους συντονισμένα να στηρίξουν τις προσπάθειες του Δήμου και της Νομαρχίας, για το καλό όλων μας».

Σχετικά Άρθρα