Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Στο μεταξύ, οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι «σαρώνει» ο Σωκράτης Ξυνίδης από την πρώτη στιγμή που ανήγγειλε την κάθοδό του…-Είναι νέος, καθαρό ΠΑΣΟΚ, προσωπικός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου και όλοι βλέπουν στο πρόσωπό του, τον αυριανό Θρακιώτη Υπουργό, σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές και κάνει αυτοδύναμη Κυβέρνηση. Ο Σωκράτης που είναι νέος, ξέρει να δουλεύει μεθοδικά και ήρεμα ενώ δεν ανήκει στις γνωστές «δυνάμεις» της διαπλοκής, με σημαία και τους αγώνες του κατά των «Βατοπεδινών», σίγουρα έχει σημαντικό προβάδισμα έναντι όλων των υποψηφίων…
Αδέσμευτη

Δήλωση-παρέμβαση του πρώην Προέδρου του Εργατικού Κέντρου με σκληρές αιχμές κατά του νυν Προέδρου Σπύρου Παπαχρήστου Ο Παπαχρήστου πίνει τον καφέ του στον «Πύρρο» χωρίς να συγκινείται για τίποτα, θα ήταν αφελές βέβαια να πιστεύω ότι αυτή η παρέμβαση μου θα προβληματίσει τη ΔΑΚΕ του Κοντού ΑλέκουΑΠΟ τον πρώην Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΛΛΙΓΑ πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω γραπτή δήλωση-παρέμβαση στον πρόσφατο διορισμό κόρης στελέχους της ΣΕΚΕ και φίλου του Προέδρου κ. Σπύρου Παπαχρήστου. Στην επιστολή του πάντως ο κύριος Καλιγάς δεν χαρίζεται ούτε στους πρώην και νυν συντρόφους του.
Μαχητής

Παρών» δήλωσε χθες, για την εθνική λίστα του ΠΑΣΟΚ και ο γιατρός Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος, ο οποίος σημείωσε ότι… ουδέποτε ήταν απών. Ο κος Παπαδόπουλος κατέθεσε συγχρόνως και μία ένσταση για τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που εμφάνιζαν ως δεδομένη την λίστα του ΠΑΣΟΚ τοπικά, τη στιγμή που τίποτε ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί. Με δεδομένο ότι ο γιατρός, δεν εκλέχθηκε την περασμένη φορά για λιγότερο από διακόσιες (200) ψήφους διατηρεί το δικαίωμα να ξαναδοκιμάσει και να… ξαναδοκιμασθεί! Με εκ νέου υποψηφιότητα Σγουρίδη και σχεδόν σίγουρη την υποψηφιότητα Ξυνίδη (ο οποίος διατηρεί προσωπικές σχέσεις με τον ΓΑΠ), τότε η τρίτη θέση θα παιχθεί μεταξύ Παπαδόπουλου – Χουλιάρα και ενδεχομένως οποιουδήποτε νέου προσώπου θελήσει να δοκιμάσει την… «τύχη» του σ’ αυτές τις εκλογές!
Θράκη

Η υπόθεση είναι γνωστή δυστυχώς.
Διαμαρτύρονται οι Ξανθιώτες για την άσχημη εικόνα της πόλης με τους δεκάδες ζητιάνους. Ζητιάνους και των δύο φύλων και βέβαια κάθε ηλικίας και «πάθησης». Οι οποίοι μάλιστα εναλλάσσονται με βάρδιες στα πλέον κεντρικά και προσοδοφόρα σημεία! Κατά καιρούς η Αστυνομία παρεμβαίνει στο θέμα που δημιουργείται, συλλαμβάνει μερικούς, σταματάει για λίγο η επαιτεία αλλά μόνο για λίγο γιατί επανέρχονται δριμύτεροι οι ζητιάνοι και το κακό συνεχίζεται! Και μουσικοί
Μαζί όμως με τους βρωμερούς στην όψη και τα ρούχα ζητιάνους, έχουμε και διάφορους αυτοσχέδιους, δήθεν μουσικούς! Οι οποίοι είναι κι αυτοί μέλη της ίδιας ομάδας που έρχονται από τη Βουλγαρία. Όλοι μαζί, ζουν υπό άθλιες συνθήκες χωρίς υγιεινή και ουσιαστικά παρασιτούν στην περιοχή μας, όπως και σε άλλες της βόρειας Ελλάδας.
Εμπρός

Από χθες συνεργεία της Siemens εργάζονται πυρετωδώς για την τελική εγκατάσταση των φωτεινών σηματοδοτών που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με τον κυκλοφοριακό σχεδιασμό του έργου της ενοποίησης των πλατειών.
Ο προϊστάμενος του ηλεκτρομηχανολογικού τμήματος της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης κος Δημήτρης Πετρόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο κα Κυριακή Οικονόμου και στην ενημερωτική εκπομπή ” Τα νέα της πόλης” του Δημοτικού Ραδιοφώνου αναφέρθηκε τόσο στην τεχνολογία των φωτεινών σηματοδοτών όπως και στις ρυθμίσεις που θα επιφέρουν στην κυκλοφορία.
Αγώνας

Σχετικά Άρθρα