fbpx
Γενική

Το μάτι της κερκίδας

Αχ αυτός ο Βολφ! Έδωσε χθες συνέντευξη αλλά το μόνο που ζήτησε ήταν περισσότερο χρόνο. Όλα αυτά τα χρόνια και εμείς ρε φίλε μου χρόνο θέλουμε για να συνηθίσουμε την μετριότητα της ομάδας μας.
****
Είδαμε τα λάθη μας τα εντοπίσαμε, είδαμε δυο φορές το βίντεο με τον ΠΑΣ, σήμερα όμως εστιάζουμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ. Είπε ο Βολφ και τόνισε ότι με τις δύο μεταγραφές τις οποίες έκανε μέσα στην εβδομάδα η Skoda, συμπληρώθηκε το rostre και δεν πρόκειται να κάνει άλλη μεταγραφή για αυτήν την περίοδο. Φυσικό ήταν 33 νοματαίους φτάσαμε, δεν μπορούν όλοι αυτοί ούτε να προπονηθούν καλά, καλά.
****
Φυσικά αφού είδε παρά είδε ο Βόλφ τόσο κόσμο στα αποδυτήρια αποφάσισε να δώσει μετά τις 31- 8 μερικούς ποδοσφαιριστές δανεικούς, αφού σου λέει αν θέλουν να πάρουν χρόνο συμμετοχής πρέπει να πάνε σε άλλη ομάδα. Όποιος θέλει λοιπόν δηλώνει και πάει δανεικός.
****
Σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής στην Αθήνα με τον ΠΑΟ είπε ότι θα κάνει τουλάχιστον 4 αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα και ότι θα έχει επιθετικό προσανατολισμό. Μιας και εκτιμά ότι αν παίξει αμυντικά θα χάσει το παιχνίδι μιας εξαρχής.
****
Ο Λουτσιάνο είναι τραυματίας και μαζί με τον Τζιωρτζόπουλο θα απουσιάζουν από την αποστολή της Κυριακής. Παράλληλα ο Βόλφ δήλωσε ότι ήθελε να έχει στην διάθεσή του τον νεαρό Πέτρο Μάνδαλο αλλά δυστυχώς δεν έχει συμπληρώσει ακόμη τα 18 τα οποία τα κλείνει στις 31- 08- 2009, έτσι θα τον χρησιμοποιήσει σίγουρα στα επόμενα παιχνίδια αλλά όχι στο μεθαυριανό με τον ΠΑΟ.

Σχετικά Άρθρα