Γενική

…ταραΝΑΚΟΥνήματα

* Πολύ καλημέρα σας. Όχι λίγο. Εμείς από τις εκπτώσεις μόνο αγοράζουμε. Δεν κάνουμε…
* Η Άννα Βίσση ήταν εκπληκτική και απάντησε σε δύο ερωτήσεις μου που αφορούσαν στίχους τραγουδιών της και για το κυπριακό ζήτημα.
* Η πρώτη ερώτηση ήταν: «Εσείς θεωρείται κάτι απαγορευμένο και αν ναι έχετε Αλήτισσα ψυχή και είστε από τα πάθη σας πολύ πιο δυνατή ώστε να μην το δοκιμάσετε»;
* Και η δεύτερη: «Η Κύπρος είναι η μεγάλη σας αγάπη. Και εμείς οι Θρακιώτες και δη οι Ξανθιώτες έχουμε άρρηκτους δεσμούς με την πατρίδα σας. Ο Σύλλογος Κυπρίων Ξάνθης και ο Σύλλογος Κυπρίων φοιτητών Ξάνθης είναι δραστήριοι και πρωτοπόροι. Το Κυπριακό ζήτημα παραμένει το μεγάλο αγκάθι και κανείς δεν μπορεί να δώσει λύση. Ποια είναι η άποψη σας»;
* Τις ακριβείς απαντήσεις της θα της γράψω αύριο. Θα γράψω όμως πάνω κάτω τι απάντησε.
* Για την πρώτη είπε ότι ποτέ δεν μπήκε στην διαδικασία του απαγορευμένου. (Να θυμίσω ότι το τραγούδι λέει για παράνομη σχέση). Γιατί είναι κουραστικό αυτό όπως είπε. Για την Αλήτισσα ψυχή είπε ότι η στιχουργός το έγραψε μόνο γι αυτή και αφορά στις καταπιεσμένες Ελληνίδες.
* Στην ερώτηση για το Κυπριακό ανέφερε ότι της έχουν γίνει προτάσεις να εμφανιστεί στην Τουρκία αλλά αρνήθηκε και το κάνει για την πατρίδα της και τους γονείς της. Όντως μια γενναία δήλωση της που μας συγκίνησε.
* Στην ερώτηση αν θα τραγουδούσε με τον Λιβανελλή είπε ότι «Θα έπρεπε».
* Οι εντυπώσεις μου είναι μόνο θετικές. Τυχαία δεν βρίσκεται στην κορυφή εδώ και 36 χρόνια. Είναι πανέξυπνη και ταλαντούχα.
* Δεν μου τραβούσε ποτέ ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν και ξέρω πολλά τραγούδια της απέξω όπως διαπίστωσα στη συναυλία αλλά από εδώ και στο εξής είμαι φαν της. Με κέρδισε η Άννα Βίσση.
* Χαίρομαι που την γνώρισα από κοντά. Είναι σταρ αλλά και προσιτός άνθρωπος.
* Δεν την έχει δει καθόλου γι αυτό και είναι στην κορυφή.
* Στον υιό του Χατζιδάκι του τα είπε με τον τρόπο της και πιστέψτε με εκεί που έδωσε την απάντηση της ήταν όταν έδειξε το τατουάζ της πίσω στον αυχένα που έχει ένα τραγούδι του Χατζιδάκι: «Σβήσε το δάκρυ με το μαντήλι σου να πιω τον ήλιο μες από τα χείλη σου. Με αγάπη στη Σοφία». Την μονάκριβη κόρη της.
* Γιατί όπως είπε γι αυτήν αυτός είναι ο Χατζιδάκις.
* Και δεν το έδειξε το τατού όταν έδινε την απάντηση για το επίμαχο θέμα αλλά πολύ αργότερα όταν της έκαναν μια άλλη ερώτηση.
* Αυτή είναι η Άννα Βίσση. Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η.
* Περισσότερα αύριο.
* Πρώτα ο Θεός πάντα.

Σχετικά Άρθρα