fbpx
Γενική

Έγινε η κλήρωση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης

Κληρώθηκαν και δυνατά ζευγάρια

Την Τετάρτη το βράδυ στο «Λε σαλέ», πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης, η οποία αφορούσε στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Στο χώρο της κλήρωσης παραβρέθηκε πλήθος ενδιαφερομένων, το οποίο παρακολούθησε με ενδιαφέρον τα ζευγάρια των ομάδων, να βγαίνουν από την κληρωτίδα το ένα μετά το άλλο. Η ΕΠΣ Ξάνθης έχει συμπληρώσει 30 χρόνια παρουσίας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με τρεις πλέον ομάδες να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ ομάδα της έχει κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα Ελλάδος από το τμήμα νέων, στις μεικτές ομάδες. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης κος Σπυριδόπουλος, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στα παιδιά, τα οποία «μας έκαναν για δεύτερη φορά υπερήφανους», όπως είπε χαρακτηριστικά.
«Άλλαξε φέτος ο τρόπος της κλήρωσης»
Τρία σημαντικά σημεία είχε να επιδείξει η φετινή κλήρωση του κυπέλλου της ΕΠΣ, όπως ανέφερε ο Πρόεδρός της κ. Σπυριδόπουλος.
Τριάντα έξι είναι φέτος οι ομάδες, που αγωνίζονται για το κύπελλο, από τις οποίες προέκυψαν δεκαοκτώ ζευγάρια. Στην κλήρωση υπήρχαν δύο κληρωτίδες, με δεκαεννιά ομάδες στη μία από την Α και τη Β κατηγορία και δεκαεπτά στη δεύτερη, από τις οποίες οι δύο ομάδες ήταν από τη Δ Εθνική και οι υπόλοιπες δεκαπέντε ήταν ομάδες της Α1 κατηγορίας. Η πρώτη κληρωτίδα περιείχε τους γηπεδούχους. Στην πρώτη και στη δεύτερη φάση, θα πραγματοποιούνται πέντε αλλαγές, με την προϋπόθεση οι δύο παίκτες γεννημένοι το 1989, θα αγωνίζονται έως το τέλος.

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα