Γενική

Η ΤΗΛΕΘΡΑ έκανε γνωστή την Ξάνθη σε όλο τον κόσμο

Μέσω του αναγνωριστικού της για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης

Έκλεισε η αυλαία των γιορτών Παλιάς Ξάνθης και του ειδικού χαρακτηριστικού κλήσης J 47 OCF από την ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ που ξεκίνησε στις 17 Αυγούστου και λειτούργησε έως τις 7 Σεπτεμβρίου υποστηρίζοντας με την χρήση του τις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης 2009, κάνοντάς τις γιορτές γνωστές σε όλη την υδρόγειο, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πως ο Ραδιοερασιτεχνισμός μπορεί να λειτουργήσει πολυποίκιλα στην ζωή της περιοχής και στην προκειμένη περίπτωση στους πολιτιστικούς θεσμούς της Ξάνθης.
Η συγκίνηση των χειριστών του ειδικού χαρακτηριστικού κλήσης έκδηλη, καθώς κλήθηκαν να δώσουν στοιχεία αλλά και λεπτομέρειες για τις γιορτές και την πόλη μας την Ξάνθη, στους χιλιάδες ασυρματιστές που έδειξαν ενδιαφέρον για τον θεσμό.
Ο προσδιορισμός της θέσης της πόλης στον χάρτη για να αντιληφθούν σε ποιο σημείο της Ελλάδας αναφερόμαστε και αμέσως μετά τα κεντρικά χαρακτηριστικά της παλιάς παραδοσιακής πόλης ήταν αυτά που συνήθως ζητούσαν οι συνομιλητές μας.
Τα μέλη και οι φίλοι της ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ εργάστηκαν σκληρά σε όλο αυτό το διάστημα ώστε να επιτύχουν χιλιάδες επαφές με όλες τις ηπείρους του κόσμου, παρόλο που η διάδοση των κυμάτων δεν ήταν σε υψηλό επίπεδο, λόγω της έλλειψης σε αυτό το διάστημα συχνών ηλιακών κηλίδων.
Ακόμη μια Πολιτιστική Εκδήλωση για την Ξάνθη μας έφτασε στο τέλος της και όλοι πλέον μπαίνουν στην επόμενη φάση της λειτουργίας του ειδικού χαρακτηριστικού που είναι η συλλογή των καρτών που καταφτάνουν, αλλά και η συμπλήρωση και αποστολή της κάρτας των γιορτών προς όλους όσους επιτύχανε την επαφή.
Συγχαρητήρια στον Δήμο Ξάνθης και στην Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης για την επιτυχημένη διοργάνωση και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους αυτούς που με τον δικό τους τρόπο συνέβαλαν στην ζωντάνια των γιορτών.

Σχετικά Άρθρα