fbpx
Γενική

Με το μάτι από την κερκίδα

– Αχ αυτή η Skoda και ο Πανόπουλος, πρέπει να κάνει ομαδική ασφάλιση τους φιλάθλους να έχουμε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και δη καρδιολογική υποστήριξη.
****
– Ο ΠΑΣ Γιάννενα είχε το Σάββατο 5 φορές μεγαλύτερη κερκίδα από την Ξάνθη. Πάνω από 400 άτομα έκαναν ταξίδι στην Εγνατία και βρέθηκαν στο πλευρό της νεοφώτιστης ομάδας τους. Παράδειγμα προς μίμηση για τον κ. Πανόπουλο που πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα με τους οπαδούς.
****
– Πριν τον αγώνα ο Κασναφέρης έδωσε στον προπονητή του ΠΑΣ κ. Παράσχο και πρώην προπονητή της Ξάνθης, μια ανθοδέσμη ενώ την ίδια ώρα ο Μπάμπης Κυρλίδης του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία από τα μεγάφωνα. Φυσικά διευκρίνισε ότι οι επιτυχίες του θα πρέπει να αρχίσουν από το επόμενο παιχνίδι. (Δεν βγήκε η ευχή σου Μπάμπη)!
****
– Στον φούρνο παίκτες και οπαδοί και κονσέρβα στην TV. Με αυτό το σύνθημα διαμαρτυρίας αναρτημένο στην κερκίδα των XanthiFans ξεκίνησε το παιχνίδι. Και δεν είχαν καθόλου άδικο τα παιδιά αφού οι κερκίδες Α, Β και Γ κυριολεκτικά ψήθηκαν από την ζέστη και τον ήλιο.
****
– Τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα παρακολούθησαν περίπου 1500 φίλαθλοι αλλά κατά γενική ομολογία η ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να «μποϊκοτάρουν» οι Ξανθιώτες την πρώτη εμφάνιση της ομάδας μας για το φετινό πρωτάθλημα. Ήταν και νεοφώτιστος ο αντίπαλος πολλοί επέλεξαν την TV έστω και σε κονσέρβα, αφού η ΕΤ έβαλε το παιχνίδι με καθυστέρηση 2 ωρών!!!
****
– Το πρώτο 20άλεπτο με τον ΠΑΣ ήταν απαράδεκτο. Ο Βόλφ έστησε την Skoda με καθαρά αμυντικό στιλ. Ο Πόι δεν υπήρχε στο γήπεδο πραγματικά.
****
– Το γκόλ που έβαλε στο 33 ο Τζανής ήταν από τόσο κοντά που η μπάλα πήρε μέσα και τον Γκσπούρνιγκ, ο οποίος ήταν παρόλα αυτά ο καλύτερος παίκτης του παιχνιδιού.
****
– Άρτσι μπούρτσι και λουλάς το πρώτο ημίχρονο η Skoda, δεν είχε καμιά σχέση με συγκροτημένη ομάδα. Ο Βόλφ ξεκίνησε με το χειρότερο σχήμα. Και αυτό συζητήθηκε έντονα στην κερκίδα που αποδοκίμασε αρκετές φορές παίκτες και προπονητή.
****
– Κάναμε συνεχόμενα λάθη στην άμυνα, και φυσικά από επίθεση ένα μάτσο χάλια!!! Απλά μετά το γκόλ ανέβηκε λίγο η απόδοση των παικτών, περισσότερο λειτουργώντας αντανακλαστικά στις αποδοκιμασίες της κερκίδας.
****
– Ο ΠΑΣ Γιάννενα αν και νεοφώτιστος ήταν σαν να είναι μεγάλη ομάδα, ήταν σοβαρός με πολύ καλά επίθεση και καλά στημένο κέντρο.
****
– Απεναντίας οι δικοί μας δεν μπορούσαν να αλλάξουν μια μπαλιά στα 5 μέτρα…
****
– Το καλύτερο που όμως δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν οι ηλιοκαμένοι φίλαθλοι, στο ημίχρονο άνοιξαν τα τρία μεγάλα μπεκ του γηπέδου και πότισαν το χορτάρι για πάνω από 10 λεπτά. Προσπάθησαν να δώσουν δροσιά στους παίκτες μας… αλλά που;
****
– Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου μπήκε αλλαγή ο Λούτσι και ο Μαρτσελίνιο, πριν μπει ο Λουτσιάνο μέσα έκανε μια μεγάλη αγκαλιά με τον Βόλφ. Ευτυχώς αυτή ήταν τυχερή αφού σε λίγο έκανε μια καλή ευκαιρία για την ομάδα μας αλλά και έδωσε το γκόλ (Λουτσιάνο, Κιντάνα, Μαρτελίνιο γκόλ) στο πιάτο.
****
– Οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννενα με το που είδαν την Skoda να ανεβαίνει άρχισαν τα υβριστικά συνθήματα. Ακατάλληλα για ανηλίκους. Οι παίκτες τους δε, άρχισαν τις καθυστερήσεις και τους «τραυματισμούς».
****
– Κάναμε καλό δεύτερο ημίχρονο επιθετικά αλλά τι να το κάνεις; Αργήσαμε να πάρουμε μπροστά. Στην άμυνα τα ίδια χάλια. Άδικα ο Βόλφ έβγαινε και ξανά έβγαινε από τον πάγκο να φωνάξει τους παίκτες.
****
– Εξαιρετική εμφάνιση έκαναν ο Παπαδημητρίου και ο Μαρτσελίνιο. Ο Σουάνης έπρεπε να γίνει αλλαγή πιο μπροστά και όχι στο 85.
****
– Βόλφ πρέπει τώρα να πάρεις τουλάχιστον ένα από τα δυο εκτός έδρας παιχνίδια για να είμαστε ικανοποιημένοι!!!

Σχετικά Άρθρα