fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Με μια πραγματικά πρωτότυπη δήλωση ο κύριος Σγουρίδης έσπευσε χθες να «διαψεύσει» με προαιρετική καταχώριση, τις φήμες που τον έφερναν να κατεβαίνει υποψήφιος Νομάρχης ή Δήμαρχος Ξάνθης στις εκλογές του 2010!Υπό την ιδιότητα λοιπόν του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης ο κύριος Σγουρίδης χθες επεχείρησε με αρχηγική εμφάνιση και υποκαθιστώντας και τα κομματικά όργανα, όχι μόνο να «επιβάλει» τον εαυτό του ως σίγουρο για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και να ορίσει τους…άλλους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ στις Νομαρχιακές και Δημοτικές εκλογές τον Νοέμβρη του 2010!
Αδέσμευτη

*Μαθαίνω λοιπόν ότι εξόχως υψηλό αίσθημα έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Πρόεδρο των Παιδικών σταθμών του Δήμου και διευθυντή της Χειρουργικής που ακόμη… δεν λειτούργησε Φίλιππο Φιλίππου, με την ιδιαιτέρα του Δημάρχου μας, την λαμπερή και πάντα ξεχωριστή Βέτα. Οι δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού ήδη δείχνουν την ευτυχία και των δύο… οπότε δεν απομένει από το να ευχηθώ τα καλύτερα και στους δύο. Τελικά η ανάμιξη του γιατρού Φίλιππου Φιλίππου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στον Δήμο Ξάνθης, δεν πάει χαμένη.-Γνωρίζει ήδη και την δόξα, το επί πλέον χρήμα και τα μεγαλεία του αξιώματος και πρωτίστως… γνώρισε και την Βέτα! -Το τελευταίο μετράει περισσότερο από όλα! -Ακόμη και από το να ‘σαι…αφανής εταίρος!
Μαχητής

Σε μία προσπάθεια ξεκαθαρίσματος του πολιτικού τοπίου, ο Παναγιώτης Σγουρίδης έκανε σαφές, ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα με τους υποψηφίους αυτοδιοικητικούς του ΠΑΣΟΚ σε δήμους και νομαρχία. Το «έρισμα» όμως γι’ αυτή του τη δήλωση είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που κάποιοι ίσως πιστεύουν… Εκείνο που ήθελε να δηλώσει απερίφραστα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και έμπειρος πολιτικός, ήταν πως… ο ίδιος δεν πρόκειται να αποσυρθεί από την κεντρική πολιτική σκηνή και ως εκ τούτου θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές με την λίστα του ΠΑΣΟΚ. Σε απάντηση όσων λέγονται για πιθανή αντικατάσταση Καραλίδη από τον Σγουρίδη στη Νομαρχία και άρα… πεδίο ελεύθερο για τον Σωκράτη Ξυνίδη στο κοινοβούλιο! Δεν είναι συμπτωματικό, ότι ο Σγουρίδης κάνει λόγο για «υποβολείς» αυτών των σεναρίων, που είναι αλήθεια ότι υπάρχουν, αφού και εγώ τα άκουσα σε διάφορα πηγαδάκια. Ποιους εννοεί άραγε; Πάντως σίγουρα, όχι κάποιους… εκτός ΠΑΣΟΚ!
Θράκη

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους επιβάτες τρένου καθώς και σε υπαλλήλους του ΟΣΕ η… αναλγησία με την οποία αντιμετώπισε το Νοσοκομείο Ξάνθης και το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ξάνθης την περίπτωση ενός στρατιώτη!
Αρνήθηκαν να παραλάβουν άρρωστο φαντάρο
Μας μετέφεραν το γεγονός και το καταγράφουμε: Στρατιώτης ταξίδευε με τρένο του ΟΣΕ με προορισμό τη μονάδα του στην Αλεξανδρούπολη. Λίγο έξω από την Ξάνθη παρουσίασε συμπτώματα κόπωσης και λιποθυμίας. Άμεσα από τους υπαλλήλους του ΟΣΕ που ήταν στο τρένο ειδοποιήθηκε το Νοσοκομείο Ξάνθης προκειμένου να στείλει ασθενοφόρο για τη μεταφορά και τη νοσηλεία του στρατιώτη. Όμως από το νοσοκομείο Ξάνθης αρνήθηκαν επικαλούμενοι ως αιτιολογία ότι υπάρχει μόνο ένα διαθέσιμο ασθενοφόρο καθώς και μη αρμοδιότητα επειδή είναι στρατιώτης και παρέπεμψαν στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ξάνθης.
Εμπρός

Ο Πολιτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για τα Δημόσια Έργα και Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννης Μαγκριώτης, σχετικά με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κομοτηνή και τις δηλώσεις του για τα δημόσια έργα της περιοχής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Ο Νομός Ροδόπης την προηγούμενη δεκαετία ήταν σε δυναμική τροχιά ανάπτυξης, το τμήμα του οριζόντιου άξονα της Εγνατίας ήταν το πρώτο που παραδόθηκε σε χρήση το 1999, όπως και το εργοστάσιο της ΔΕΗ παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.
Ο κάθετος άξονας της Εγνατίας Κομοτηνή – Νυμφαία είχε σχεδιαστεί και ενταχθεί στο Γ ΚΠΣ. Παρ’ ότι είναι από τα τμήματα εκείνα που έχει διασφαλισμένη χρηματοδότηση για την ολοκλήρωσή του, προχωρά με αρκετές καθυστερήσεις και όλα δείχνουν ότι δεν θα έχει τελειώσει πριν το 2011, δηλαδή με πάνω από δύο χρόνια καθυστέρηση από τον προγραμματισμένο χρόνο ολοκλήρωσής του.
Εξίσου και χειρότερη είναι η κατάσταση στους δύο άλλους Νομούς της Θράκης, στο Νομό Έβρου και στο Νομό Ξάνθης.
Αγώνας

Σχετικά Άρθρα