fbpx
Γενική

Ισόπαλοι στην πρεμιέρα Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 35′, με τη Skoda Ξάνθη να ισοφαρίζει στο 58ο λεπτό στο τελικό 1-1.

Με θετικό αποτέλεσμα μέσα στα Πηγάδια συνοδεύτηκε η επιστροφή του ΠΑΣ Γιάννινα στα «μεγάλα σαλόνια», καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Ξάνθη.
Στο α’ ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ήταν σαφώς καλύτερη, τόσο αμυντικά, αφού οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ούτε μια φορά, όσο και στην κυκλοφορία της μπάλας και δίκαια προηγήθηκε στο σκορ. Αρχικά ο ΠΑΣ «προειδοποίησε» τρεις φορές με ισάριθμα σουτ, εκ των οποίων το ένα του Τζάνη στο 7′ έφυγε άουτ και τα άλλα δύο, των Μπαλάφα στο 21′ και Μπακαγιόκο στο 23′, εξουδετερώθηκαν από τον Γκσπούρνινγκ. Και στο 35′ η υπεροχή καρποφόρισε, όταν ο Τζάνης με διπλή προσπάθεια έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.
Μάλιστα, με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνο (49′) ο ΠΑΣ έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, αλλά το δυνατό σουτ του Μπακαγιόκο από καλή θέση αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της Ξάνθης. Το ευτύχημα για τους γηπεδούχους ήταν ότι, στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησαν (58′), κατάφεραν να ισοφαρίσουν με σουτ του νεοεισελθόντα Μαρσελίνο.
Στη συνέχεια το ματς «άναψε» για τα καλά. Στο 64′ ο Μπακαγιόκο έχασε μοναδική ευκαιρία, όταν βρέθηκε μόνος απέναντι στον Γκσπούρνινγκ, αλλά αντί να τον πλασάρει επιχείρησε να τον τριπλάρει, ενώ στο αμέσως επόμενο δίλεπτο ο Ελευθερόπουλος εξουδετέρωσε τα σουτ των Πόι και Λουτσιάνο. Στο 72′ το σουτ του Μαρσελίνο πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Οι όποιες προσπάθειες έγιναν στο τέλος και από τις δύο ομάδες για να φτάσουν στη νίκη δεν απέδωσαν καρπούς κι έτσι η λήξη του αγώνα τις βρήκε ισόπαλες.


Διαιτητής: Παπασταμάτης (Αθήνας)
Κίτρινες: Τζιωρτζιόπουλος, Κιντάνα – Ανδράλας, Στάθης, Μπαλάφας, Ντιμπαλά
ΞΑΝΘΗ (Βόλφγκανγκ Βολφ): Γκσμπούρνιγκ, Παπαδημητρίου, Τζιωρτζιόπουλος, Κωστούλας, Βάλλας, Ταϊντέρ, Ριζογιάννης (46′ Μαρσελίνο), Στρμπα, Αλσαΐφι (46′ Λουτσιάνο), Κιντάνα, Πόι (85′ Σουάνης).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Ντάσιος (78′ Σαϊτιώτης), Μαϊστόροβιτς, Κώτσιος, Σκαρντουέλι, Ανδράλας, Μπαλάφας, Μενδρινός, Τζάνης (62′ Στάθης), Μπακαγιόκο (71′ Κανακούδης), Ντιμπαλά.

Σχετικά Άρθρα