fbpx
Γενική

…ταραΝΑΚΟΥνήματα

* Επιτέλους Σαββατοκύριακο. Η αλήθεια είναι ότι πέρασε γρήγορα η πρώτη εβδομάδα μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Ανέλπιστα θα έλεγα…
* Γιατί όσο να ναι η προσαρμογή στα καθέκαστα είναι πάντα δύσκολη. Αλλά αν έχεις ένα καλό εργασιακό περιβάλλον- Δόξα τω Θεώ- όλα είναι καλά.
* Έχεις όρεξη να ξυπνήσεις και να πας στη δουλειά, χαίρεσαι που βλέπεις τους συνεργάτες σου και έχεις καλή διάθεση να τους μιλήσεις.
* Φτου μας να μην μας ματιάσω.
* Αυτό το Σαββατοκύριακο κορυφώνονται οι Γιορτές Νέστου δίπλα στο ποτάμι της ζωής. Απόψε είναι η συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου και αύριο του Φίλιππου Πλιάτσικα.
* Δύο μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής. Και με μεγάλη μου χαρά πληροφορήθηκα από το άξιο στέλεχος της Εταιρείας Τουριστικής Προβολής της Νομαρχίας Ξάνθης Κατερίνα Καρατσώλη ότι θα δώσουν και συνέντευξη τύπου οι καλλιτέχνες. Σπάνιο αυτό γιατί έρχονται καλλιτέχνες και ζοχαδιάζονται μόλις ακούνε για συνέντευξη.
* Λες και δεν είναι στα πλαίσια στα δουλειά τους…
* Κάνουν τα αδύνατα δυνατά να γίνουν γνωστοί και διάσημοι και μετά μην τους είδατε. Λες και οι δημοσιογράφοι παίρνουν συνεντεύξεις για την πάρτη τους.
* Για το κοινό γίνεται η προβολή τους. Ο κόσμος θέλει να είναι προσιτός ο καλλιτέχνης όχι να είναι απλησίαστος και ντίβα.
* Γιατί ότι ανεβαίνει κατεβαίνει και πολύ γρήγορα μάλιστα…
* Την Τετάρτη θα δώσει συναυλία η απόλυτη Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση στην Ξάνθη στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης. Ήδη έχουμε υποβάλλει αίτημα για συνέντευξη και φάνηκε θετική. Ελπίζουμε ότι θα την παρουσιάσουμε μέσα από την εφημερίδα μας.
* Η Άννα Βίσση είναι πολλά χρόνια στην μουσική σκηνή και είναι μια πανέξυπνη γυναίκα. Η πορεία της αυτό έδειξε. Κανείς δεν μένει ψηλά αν δεν το αξίζει πραγματικά και η συγκεκριμένη τραγουδίστρια έχει αποδείξει πολλές φορές ότι την αποδέχονται όλοι. Ακόμη και αυτοί που δεν ακούν την μουσική της.
* Στις Γιορτές Παλιάς Πόλης θα φιλοξενηθούν μεγάλα ονόματα όπως ο Μάριος Φραγκούλης, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, η Έλλη Πασπαλά, η Γλυκερία, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Παντελής Θαλασσινός και η Μελίνα Κανά.
* Ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα.
* Η παλιά μας πόλη φοράει τα γιορτινά της και εμείς αποχαιρετούμε το καλοκαιράκι με τον καλύτερο τρόπο. Έρχεται ο ένας κοντά στον άλλο και όλοι μαζί γινόμαστε ένα.
* Στα στέκια που κάποιοι δεν τα θέλουν αλλά τελικά όπως είχε πει ο κ. Θανάσης Μουσόπουλος, συγγραφέας,- στην ημερίδα για τις Γιορτές πριν μερικά χρόνια- κατά την διάρκεια του θεσμού οι σχέσεις των ανθρώπων γίνονται πιο δυνατές.
* Και εμείς αυτό θέλουμε. Να σπάμε τα δεσμά στην εποχή της απομόνωσης και της αποξένωσης, στην εποχή της μοναξιάς και της κατάθλιψης, στην εποχή του εγωκεντρισμού και του συμφέροντος.
* Σας εύχομαι ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο και μια όμορφη Δευτέρα και πρώτα ο Θεός ανανεώνω το ταραΝΑΚΟΥνήμα μας από Τρίτη.
* Τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού βάλτε τα δυνατά σας να την ζήσετε όπως εσείς θέλετε.
* Να είστε καλά.

Σχετικά Άρθρα