fbpx
Γενική

Η αποστολή της SKODA για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς σε λίγες ώρες ρίχνεται στην μάχη του πρωταθλήματος της Super League για την αγωνιστική περίοδος 2009-2010. Η τελευταία προπόνηση έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής και στην συνέχεια ο Γερμανός προπονητής Βόλφγκανγκ Βολφ και οι συνεργάτες του ανακοίνωσαν την αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα.
Η αποστολή απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι μετά την λήξη της προπόνησης κατέλυσαν στο ξενοδοχείο της ομάδας που βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο ώστε να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για την συνάντηση του Σαββάτου που έχει ως ώρα έναρξης στις 16:45.
Μέσα στην αποστολή της SKODA ΞΑΝΘΗ βρίσκεται και ο Βραζιλιάνος Λουτσιάνο Ντε Σόουζα που μετά από περίπου 4 χρόνια θα φορέσει την κόκκινη φανέλα σε επίσημο παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής με το Νο 8 είχε τα γενέθλια του την Παρασκευή και όπως ήταν αναμενόμενο σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ευχήθηκε το καλύτερο για τα γενέθλια του.
Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Γκσπούρνιγκ, Λυμπερόπουλος, Σουάνης, Κωστούλας, Βάλλας, Τζιωρτζόπουλος, Πόι, Παπαδημητρίου, Στρμπα, Αμπένα, Μαρσελίνιο, Ζιέντσιουκ, Ταιντέρ, Ριζογιάννης, Στίβαρ, Κιντάνα, Λουτσιάνο, Σταθάκης, Κομεσίδης, Αλ Σαίφι.

Σχετικά Άρθρα