fbpx
Γενική

Ευχαριστήριες επιστολές προς τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ

Απέστειλαν ο Δήμαρχος Φιλύρας και ο πρόεδρος της κοινότητας Κέχρου

Ευχαριστήριες επιστολές προς τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης κ. Δημήτρη Σταμάτη, απέστειλαν ο Δήμαρχος Φιλύρας Κιασήφ Χακή Χασάν και ο πρόεδρος της κοινότητας Κέχρου Χαφούζ Χότζα Απτουλκαδήρ, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους, για την ανταπόκριση της Περιφέρειας Α.Μ.- Θ. και ειδικότερα του Γενικού Γραμματέα, για την υπογραφή των αποφάσεων ένταξης έργων οδοποιίας στην ορεινή Ροδόπη, συνολικού προϋπολογισμού 18.158.000 ευρώ, στο «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας-Θράκης 2007- 2013».
Ο Δήμαρχος Φιλύρας Κιασήφ Χακή Χασάν εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Γενικό Γραμματέα, για την κατασκευή των δρόμων Ραγάδας-Εσοχής και Δαρμένης- Ραγάδας τονίζει τα εξής:
«Για ό,τι ζητήσαμε από τον κ. Σταμάτη μέχρι τώρα δεν μας είπε «όχι». Αυτό το δρόμο τον ζητάμε χρόνια, μας κοροϊδεύανε συνέχεια, αλλά αυτή τη φορά το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα. Γι αυτό το λόγο ευχαριστώ και τον Γενικό Γραμματέα, ο οποίος έχει αποδείξει πως δεν ξεχωρίζει κανέναν, αλλά και το ελληνικό κράτος».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της κοινότητας Κέχρου Χαφούζ Χότζα Απτουλκαδήρ, στην ευχαριστήρια επιστολή του εκφράζει εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου και των δημοτών της κοινότητας, τις ειλικρινείς ευχαριστίες στον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ κ. Δημήτρη Σταμάτη για τη συμβολή του στην εκτέλεση του έργου ασφαλτόστρωσης της κεντρικής οδού του οικισμού Χλόης. Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Απτουλκαδήρ με την κατασκευή του δρόμου Κέχρου- Χλόης γίνεται πραγματικότητα ένα όνειρο 30 ετών.
Επίσης, ο πρόεδρος της κοινότητας ευχαριστεί θερμά τον Γενικό Γραμματέα για την μεγάλη του προσφορά προς την κοινότητα Κέχρου για την κατασκευή και άλλων σημαντικών έργων ενώ τέλος του εύχεται καλή συνέχεια στο έργο του.

Σχετικά Άρθρα