Γενική

Βελτίωση της Επαρχιακής οδού Πηγαδίων- Κιμμέριων

Υπογράφηκε από το Νομάρχη Ξάνθης κ. Γεώργιο Παυλίδη η σύμβαση βελτίωσης- διαπλάτυνσης του δρόμου από το γήπεδο της Skoda Ξάνθη έως την σιδηροδρομική γραμμή των Κιμμερίων. Το έργο έχει χρόνο παράδοσης δύο (2) μηνών και σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής κίνησης των διερχομένων, καταστώντας ασφαλέστερη την κίνηση των πολιτών. Αποτελεί το πρώτο από τα δύο έργα που έχουν προγραμματιστεί για την περιοχή.
Το δεύτερο έργο, που δημοπρατείται την 25- 08- 2009, περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση του δρόμου πίσω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις, προς την σιδηροδρομική γραμμή, ώστε να εξασφαλιστεί κυκλική κίνηση και δυνατότητα εκτόνωσης της κίνησης, γύρω από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Skoda Ξάνθη, σε συνθήκες πίεσης. Και τα δύο έργα χρηματοδοτούνται από εθνικούς πόρους.
Σχετικά ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γιώργος Παυλίδης δήλωσε: « Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη και οι εγκαταστάσεις της αποτελούν σημείο αναφοράς για το Νομό μας και συγκέντρωσης χιλιάδων πολιτών στην διάρκεια των αγώνων. Με τις δυο αυτές παρεμβάσεις επιχειρούμε να κάνουμε ασφαλέστερη την κίνηση των φιλάθλων και των πολιτών, σε συνθήκες πίεσης. Γενικότερα όμως η SKODA ΞΑΝΘΗ σημαίνει πολλά για τον τόπο μας».

Σχετικά Άρθρα