fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Δεν έχει πει την «τελευταία» λέξη ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ν. Ξάνθης Σωτήρης Τσιακίρογλου για το θέμα «δημαρχία», αλλά και δεν κάνει με τίποτα πίσω για πάρκινγκ στην Διοικητηρίου, επαναφέροντας συνεχώς το θέμα στην επικαιρότητα και τονίζοντας ότι, «ο Δήμαρχος μας το υποσχέθηκε, αλλά δεν τήρησε ποτέ τις δεσμεύσεις του»… Η αλήθεια είναι πως ο Πρόεδρος δεν έχει άδικο. Διότι με πάρκινγκ στην διοικητηρίου και την ανάλογη υποδομή στους πεζόδρομους, η κεντρική αγορά δεν είχε «φόβο» από κανένα Εμπορικό Κέντρο… Ενώ τώρα και όπως κατασκευάζεται το έργο ενοποίησης των πλατειών, οι «καταναλωτές – πελάτες», σπρώχνονται ουσιαστικά από τον Δήμο Ξάνθης προς τα Εμπορικά κέντρα… Πικρή η αλήθεια, αλλά να γράφεται!
Μαχητής

Πριν στεγνώσει το μελάνι απ’ όσα γράφαμε, κατατέθηκε ήδη στο θερινό τμήμα της βουλής η τροπολογία για τις αλλαγές στο καθεστώς των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων. «Θα το δούμε αν θα περάσει. Είμαι σίγουρος ότι η ΓΣΕΕ αγρυπνεί και δε θα το αφήσει να περάσει», δήλωνε πριν μία βδομάδα ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ξάνθης κ. Σπύρος Παπαχρήστου, κάνοντας λόγο για αντιδράσεις που εκτιμούσε ότι θα υπάρξουν, μεσούντος του θέρους!… Γεγονός είναι πάντως ότι η ΓΣΕΕ αρκέστηκε στο να καταγγείλει την κυβέρνηση για προσπάθεια «αιφνιδιαστικής και ύπουλης ανατροπής των ΒΑΕ», με την οποία θα ζημιωθούν χιλιάδες εργαζόμενοι που δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Θράκη

Θα είναι ή δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Ξάνθης ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Στάμος Τριμίτζιος τελικά; Οι πληροφορίες μου λένε λοιπόν ότι ο συμπαθής Σταμούλης, θέλει να είναι πολύ στο ψηφοδέλτιο, έχει «κινήσει» λυτούς και δεμένους πολιτικούς από τα Τρίκαλα και τον Θεσσαλικό κάμπο, αλλά προς το παρόν αποφεύγει επιμελώς να αναφερθεί στο ενδιαφέρον του, διότι περιμένει αν θα είναι ή δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο ο Κοντός.Καθότι φοβάται την «εσωτερική» αναμέτρηση και δεν έχει και άδικο, αφού οι Ξανθιώτες, όση φθορά και να έχει ο πρώην Υπουργός, δύσκολα θα επέλεγαν να ψηφίσουν υποψήφιο ξένο με την Ξάνθη…
Αδέσμευτη

Σχετικά Άρθρα