fbpx
Γενική

Ισοπαλία στο 1 ο φιλικό με σκόρερ τον Σουάνη

Με τη Νυρεμβέργη αγωνίστηκε η Σκόντα Ξάνθη ενώ έβρεχε ασταμάτητα

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι επί Γερμανικού εδάφους έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης η SKODA ΞΑΝΘΗ αντιμετωπίζοντας την Νυρεμβέργη που αγωνίζεται στην Α Εθνική κατηγορία της Γερμανίας.
Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης η συνεχή βροχή από την αρχή ως το τέλος της συνάντησης με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να έχουν μεγάλο πρόβλημα να αλλάξουν την μπάλα και φυσικά να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις επιθετικές προσπάθειες. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες παραλίγο να αναγκάσουν τον διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι αφού έφτασε να ρίξει και χαλάζι στο 10 ο λεπτό.
Οι γηπεδούχοι που στις 1 Αυγούστου ξεκινάνε τις υποχρεώσεις τους για το κύπελλο Γερμανίας προηγήθηκαν στο 15 ο λεπτό με τον Μπουνγιάκου που νίκησε στο τετ α τετ τον Γκσπούρνιγκ δίνοντας έτσι το προβάδισμα στην ομάδα του. Ένα όμορφο γκολ μετά από πάσα του Μίνταλ.
Στο 63 ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα του Βόλφγκανγκ Βολφ με τον Κόλμπας να κάνει την προσπάθεια και την σέντρα από τα δεξιά και τον Δημήτρη Σουάνη να εκμεταλλεύεται το λάθος του τερματοφύλακα και με κεφαλιά να κάνει το 1- 1. Αυτή ήταν και η 1 η επαφή του στην συνάντηση καθώς είχε περάσει ελάχιστες στιγμές πριν στο γήπεδο.
SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνιγκ (70 Λοντίγκιν), Παπαδημητρίου (60 Τζιωρτζόπουλος), Βάλλας (70 Σταθάκης), Κωστούλας (80 Μάνδαλος), Φερναντέζ (46 Κομεσίδης), Κιντάνα, Ριζογιάννης (77 Λιαπάκης), Στρμπα (46 Ταιντέρ), Ζιέντσιουκ (46 Μαρσελίνιο), Πόι (46 Λουτσιάνο), Στίβαρ (60 Σουάνης).
*** Πάντα μια αναμέτρηση Ελληνικής ομάδας αποτελεί πόλο έλξης για τους ομογενείς, πολύ περισσότερο όταν αυτή διεξάγεται στην Γερμανία όπου υπάρχει πολύ έντονο Ελληνικό στοιχείο. Έτσι αρκετοί Έλληνες βρέθηκαν στο γήπεδο του Μπέλενμπεργκ για να δούνε τις προσπάθειες της SKODA ΞΑΝΘΗ. Μάλιστα αρκετοί ήταν από Ξάνθη ενώ υπήρχαν άτομα από Αλεξανδρούπολη, Λάρισα και Νιγρίτα.
*** Περίπου 1200 άτομα παρακολούθησαν τον αγώνα στην πλειοψηφία τους φίλοι της Νυρεμβέργης που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σχετικά Άρθρα