fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Θα είναι ή δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Ξάνθης ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Στάμος Τριμίτζιος τελικά; Οι πληροφορίες μου λένε λοιπόν ότι ο συμπαθής Σταμούλης, θέλει να είναι πολύ στο ψηφοδέλτιο, έχει «κινήσει» λυτούς και δεμένους πολιτικούς από τα Τρίκαλα και τον Θεσσαλικό κάμπο, αλλά προς το παρόν αποφεύγει επιμελώς να αναφερθεί στο ενδιαφέρον του, διότι περιμένει αν θα είναι ή δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο ο Κοντός.Καθότι φοβάται την «εσωτερική» αναμέτρηση και δεν έχει και άδικο, αφού οι Ξανθιώτες, όση φθορά και να έχει ο πρώην Υπουργός, δύσκολα θα επέλεγαν να ψηφίσουν υποψήφιο ξένο με την Ξάνθη.
Αδέσμευτη

ΣΕΚΕ & ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ! Επίσης δεν είναι καθόλου τυχαία η «σύμπλευση» ΣΕΚΕ και Νίκου Παπαβασιλείου (συνταξιούχου πλέον της ΣΕΚΑΠ), στην τελευταία γεν. συνέλευση της εταιρείας. Επί χρόνια και κατά το «δοκούν» το Σωματείο της ΣΕΚΑΠ αν και ανήκε στο ΠΑΣΟΚ «έπαιζε» παιχνίδια με τον μεγαλομέτοχο ΣΕΚΕ…Η προσωπική επίθεση του Παπαβασιλείου στον Πρόεδρο της ΣΕΚΑΠ Νίκο Παππά για τους γνωρίζοντες ήταν η αναμενόμενη, αλλά ευθύνες σε αυτό έχει και ο ίδιος ο… Παππάς! Ο οποίος ενώ το γνώριζε, ανέχονταν επί 2-3 μήνες να πληρώνεται ο Παπαβασιλείου κανονικά σαν εργαζόμενος, ενώ δεν πατούσε πλέον καθόλου στο εργοστάσιο… Χώρια η παλιά εκείνη ιστορία με το πόρισμα της ΑΤΕ για τις διοικήσεις Σεϊτανίδη που συνδιοικούσε τότε με τους Τσαλδαρίδη-Παπαβασιλείου….
Μαχητής

Πριν λίγες ημέρες αποφάσισα να κάνω μια «βαρκάδα» κατά μήκος της παράκτιας ζώνης, από το λιμάνι των Αβδήρων μέχρι και το Δέλτα του Νέστου. Η βόλτα ήταν ιδιαίτερα απολαυστική και συγχρόνως… εξοργιστική! Απολαυστική, γιατί η ομορφιά της συγκεκριμένης περιοχής είναι εξαιρετική, έως σπάνια και εξοργιστική γιατί καταφέρνουμε ένα τέτοιο τάλαντο να το «διατηρούμε» θαμμένο!
Θράκη

Σχετικά Άρθρα