fbpx
Γενική

…ταραΝΑΚΟΥνήματα

* Καλή σας ημέρα!
* Μετά από διάλειμμα μιας ημέρας να είμαι πάλι εδώ…
* Χθες η στήλη απουσίασε λόγω της συνέντευξης του Ιάσονα Αθανασιάδη που επιτέλους την παρουσίασα μετά από ενάμισι μήνα περίπου λόγω της κράτησης του στις ιρανικές φυλακές. Αφού αυτή η συνέντευξη του είχε δοθεί στα μέσα Ιουνίου περίπου όταν βρέθηκε στην Τεχεράνη για να καλύψει τις επεισοδιακές εκλογές και πριν τον φυλακίσου οι Ιρανοί.
* Ευχαριστώ όλους όσους μου έδωσαν τα συγχαρητήρια μεταξύ αυτών και ο Διευθυντής του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τηλέμαχος Αρνατούτογλου που με φιλοξένησε τηλεφωνικά χθες στην πρωινή εκπομπή Τα Νέα της Πόλης.
* Σήμερα όπως είδατε έχουμε άλλη μια αποκλειστική συνέντευξη. Είναι του ολυμπιονίκη μας και Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρου Δήμα.
* Είναι μια πολύ καλή συνέντευξη και τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Ο Πύρρος αποτελεί πρότυπο μου και ήταν η δεύτερη φορά που του πήρα συνέντευξη. Η πρώτη ήταν όταν είχε βρεθεί πριν 2 χρόνια εδώ ως καλεσμένος του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.
* Αυτή τη φορά ήταν τηλεφωνική η συνέντευξη και πραγματικά ήταν πολύ άμεσος, ευγενικός σαν να γνωριζόμαστε χρόνια.
* Ο Ουμπέρτο Έκο μπορεί να λέει ότι το καλοκαίρι δεν έχει ειδήσεις αλλά εγώ επιμένω να αναιρώ το κλισέ αυτό.
* Έτσι την Παρασκευή θα συνεχίσω με μια ακόμη συνέντευξη. Είναι του Ευτύχη Μπλέτσα από την εκπομπή «Η Κουζίνα της Μαμάς» που προβάλλεται στον Άλφα. Καθίσαμε στο κέντρο της πόλης στο Λορέντζο και ο Χρήστος Λερίδης είχε μεγάλα κέφια με τον φακό του.
* Ο Ευτύχης είναι όνομα και πράγμα. Έχει αισιοδοξία και βλέπει την ζωή μόνο από την θετική της πλευρά. Είπαμε πολλά και στην συνέντευξη και ιδιαιτέρως.
* Πραγματικά αυτός ο άνθρωπος με κέρδισε αμέσως και χαίρομαι που τον γνώρισα.
* Συνεχίζετε να προτιμάτε την XanthiNews για την ενημέρωση σας.
* Ακόμη και το καλοκαίρι εμείς δουλεύουμε και μάλιστα με πολλές ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις που δεν τις βλέπετε στον επαρχιακό τύπο.
* Να είστε καλά!

Σχετικά Άρθρα