fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Ο Αλέκος Κοντός αποκάλυψε χθες στην εκπομπή του Γιάννη Γκορόγια, ότι μετά από επαφές που είχε με τον Σουφλιά, ενδέχεται η επίσκεψη του «Σαρακατσάνου» στην Ξάνθη προσεχώς. Αναφέρθηκε επίσης στην θετική εξέλιξη, τόσο του κάθετου άξονα, ο οποίος όπως είπε πρόκειται να δημοπρατηθεί να σύντομα, αλλά και στην πορεία της βιοαιθανόλης, που θυμίζει κάτι από… φοίνικα! Ότι δηλαδή ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες της και πως αρχίζουν να υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα για την ολοκλήρωσή της στο εργοστάσιο της Ξάνθης! Όλα αυτά όμως φίλτατε Αλέκο θα πρέπει να τα δούμε να γίνονται ή έστω να δρομολογούνται άμεσα γιατί… μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται (όπου «ταμείο» βάλε εθνικές εκλογές)
Θράκη

Και βέβαια, αν τα σχόλια και γραπτά σου εκφράζουν τον κύριο Κοντό τότε λυπάμαι ιδιαίτερα για τον πρώην Υπουργό, διότι επί σειρά ετών, όχι μόνο με συνεχή τηλεφωνήματά του μου έδινε αποκλειστικές δηλώσεις και θέματα, αλλά συνέλαβα σημαντικά σε όλη την εξέλιξη της πολιτικής του καριέρας, χωρίς ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ! Αυτά για σήμερα διότι έτσι κι αλλιώς, ακόμη πιο ενδιαφέρουσα θα είναι η συνέχεια…
Αδέσμευτη

Δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαία, η «αγάπη» που έχουν οι «γαλάζιοι» εργολάβοι-πολιτικοί δημοσίων έργων για τον Δήμαρχο Τοπείρου Στέλιο Χατζηευαγγέλου με αποτέλεσμα συχνά πυκνά να χαριεντίζονται μαζί του δημόσια και να φαίνεται ότι με τον τρόπο αυτό….αδειάζουν τον Γιώργο Παυλακάκη. Αν κανείς δει την λίστα των έργων του Δήμου, θα διαπιστώσει ότι παλαιότερα ο Κώστας Ζαγναφέρης και σχεδόν πάντα οι Σταμούλης Τριμίτζιος, Μιχάλης Αμοιρίδης, Πουσπουρίκας…όλο και κάτι παίρνουν, με δημοπρασίες βέβαια, αλλά λίγο πολύ όλοι ξέρουμε πως και στη Ξάνθη, λειτουργεί το σύστημα…Σχέση βέβαια που ποτέ ως Δήμαρχος δεν μπόρεσε να κάνει π.χ ο κύριος Τσολακίδης (πλην ίσως των αδελφών Ζάρρα), ενώ η Δήμαρχος Αβδήρων βέβαια έχει τους δικούς της «κανόνες» στον τομέα αυτό…
Μαχητής

Απορίας άξιο βέβαια είναι στην συγκεκριμένη περίπτωση και η σιγή ιχθύος της ΝΟΔΕ και του Προεδρείου της, αφού πολλές φορές στις συνεδριάσεις έχει συζητηθεί ή απαξίωση του κομματικού οργάνου από πολιτικά στελέχη της Παράταξης που επισκέπτονται την περιοχή μας και έχουν ληφθεί αποφάσεις οι οποίες στην αρχή υπό την μορφή διαμαρτυρίας θα μεταφέρονταν στα κεντρικά και στην συνέχεια υπό την μορφή απαιτήσεως μήπως και άλλαζε κάτι, πράγμα που δεν έγινε βέβαια και θεωρώ πως την ευθύνη για όλη αυτή την κατάσταση την φέρουν οι διοικού­ντες την ΝΟΔΕ Ξάνθης.
Φωνή της Ξάνθης

Έντονο προεκλογικό χρώμα
…όμως δεν έχουν μόνο οι επισκέψεις Σουφλιά – Καλαντζάκου αλλά και τα προγράμματα για τους Ρομ. Είναι γνωστή η τακτική που ακολουθούν όλα τα κόμματα όταν είναι στην εξουσία. Παλιά έδιναν στεγαστικά δάνεια στους τσιγγάνους τώρα στηρίζουν την επι­χειρηματικότητα.
Αν σ’ όλα αυτά συνυπολογίσουμε ότι ο κ. Παυλόπουλος μες στο κατακαλόκαιρο κατεβάζει νόμο με τον οποίο θα απαγορεύονται 15 ημέρες πριν τις εκλογές οι δημοσκοπήσεις, έ.,τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια! .
Εμπρός

Σχετικά Άρθρα