fbpx
Γενική

Η πρόταση

Κύριοι, η στήλη μας σήμερα καταθέτει μία υπερ- επαναστατική πρόταση, την οποία κατέβασε καθήμενη επί της μηχανής, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι κατεβάζατε καντήλια στο Δήμαρχο, το Νομάρχη, τον παπά της ενορίας (κακώς)… Και τούτο διότι ως γνωστόν τα… λεωφορειάκια που έχουμε δεν μπορούν να περάσουν από άλλο δρόμο παρά μόνο έμπροσθεν της Λαϊκής και να στρίψουν δεξιάς την Ηρώων.
Έτσι, το λεωφορείο εγκλωβίστηκε και προχθές το μεσημέρι αλλά για κανένα 5λεπτο μόνο διότι πέσαμε σε φιλότιμο οδηγό που κατέβηκε και μετακίνησε 2- 3 δίκυκλα και είπε και σε ένα οδηγό να πάει πιο μπροστά και έτσι με τις κατάλληλες μανούβρες το λεωφορείο έφυγε και οι δρόμοι άνοιξαν.
Τότε που λέτε μας ήρθε η αναλαμπή, την οποία και καταθέτουμε. Επειδή ό,τι και να λέμε ό,τι και να κάνουμε το ζωντανό που λέγεται «Ξάνθη» θα καταλαβαίνει αυτό που θέλει, αποκλείεται να μην έχουμε μονίμως σταθμευμένο κάτι πάνω στην εν λόγω στροφή. Και επειδή, «κατά τη σάλα και τα έπιπλα», οι αιρετοί μας αποκλείεται να μπορέσουν να κάνουν μιας δεκάρας δουλειά, όπως το να διώξουν τα λεωφορεία- μαμούθ απ το κέντρο της Ξάνθης, προτείνουμε το εξής. Να μπουν κολωνάκια πάνω στη στροφή ώστε να μην μπορεί να χωθεί κανένα όχημα. Και μάλιστα υπάρχουν στο εμπόριο ειδικά κολωνάκια που στέκουν όρθια αλλά αν τα σπρώξει κάποιο αυτοκίνητο κατά λάθος λυγίζουν για να μην σπάνε και επανέρχονται σε λίγο στην θέση τους. (Και μην πει κανείς «μα και εκεί κολωνάκια», γιατί θα του πούμε ότι εκτός αυτού υπάρχει και η πειθώ, να την δοκιμάσουμε άλλα 50 χρόνια…).

Σχετικά Άρθρα