Γενική

Ηλεκτρο- Λόγος

Πικράθηκε ο…Πικραμένος. Ακόμη δεν πρόλαβε να αναλάβει πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας και του βάλανε βόμβα στο αυτοκίνητο.
Αμ κόβονται οι συνήθειες; Στη Σιβηρία… εξόρισε τα καζίνο η ρωσική Κυβέρνηση.
Κάτι μου λέει ότι θα υπάρξει κύμα… αυτοεξόριστων Ρώσων. Στην Ξάνθη οι δικοί μας κάνουν απεργίες παρά τις δεσμεύσεις Πηλαδάκη.
Οι ΚΚΕδες της Ξάνθης μάθανε ότι εξισώνεται ο ναζισμός με τον σταλινισμό με ψήφισμα του ΟΑΣΕ; Εδώ που τα λέμε Στάλιν και Χίτλερ μπορούσαν άνετα να βάλουν «κόντρα» για το «ποιος» ξεπάστρεψε τους περισσότερους.
Τσουκάτος: «Με κυνηγούν τα κατά συνθήκην ψεύδη των κομμάτων». «Με κυνηγούν με κυνηγούν κάθε βραδιά του κόμματός μου τα παιδιά, πράσινα και γαλάζια» που θα λεγε και ο Κόκοτας.
«Άναψε το τσιγάρο δωσ μου φωτιά έχω μεγάλο ντέρτι μέσ την καρδιά». Έλλην καπνιστής σε κατάσταση απελπισίας. Άλλος «συνελήφθη» με τσιγαριλίκι και δήλωσε «Το κάπνισμα απαγορεύεται σε δημόσιους χώρους δεν ήξερα ότι απαγορεύεται και το μαύρο!!!!» Δικέ μου καλύτερα να μασάς…
Φυσικά «Καθάρισαν» τα μαγαζιά από το τσιγάρο και λερώνουν τώρα τα πεζοδρόμια και οι κοινόχρηστοι χώροι αφού καπνίζουν όλοι έξω και γεμίζουν τον τόπο γόπες.
Εκλογές ζητάει (τι πρωτότυπο) ο Παπανδρέου και παρουσίασε πρόγραμμα 100 ημερών. Ακόμη δεν την είδανε (την εξουσία)… Κρόγια, ε! συγνώμη Γιαννούλα τη βαπτίσανε.
Χωρίς φρένο η εξάπλωση της γουρουνογρίπης. Γκούκ γκρούκ εις την νιοστή!
Από σήμερα πάλι δουλειά ρε φίλε. Άστα να πάνε, δεν κάναμε και κανά μπάνιο το Σαββατοκύριακο, θα πάει στραβά και τούτη η βδομάδας.
Ναστράβια!!!

Σχετικά Άρθρα