fbpx
Γενική

«Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου…»

Ανυπόστατες οι καταγγελίες της Ειρήνης Δαλάτση ισχυρίζεται ο Πρόεδρος της ΔΕΑΞ Μ. Φανουράκης

Απάντηση στην καταγγελία της δημοτικής συμβούλου κ. Ειρήνης Δαλάτση σχετικά με προσλήψεις «από το παράθυρο» στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Μέριμνας έδωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΑΞ κ. Μανώλης Φανουράκης.
Ειδικότερα ανέφερε: «Είναι φορές που οι μικροκομματικές αντιλήψεις οδηγούν σε μικροπρεπείς συμπεριφορές και παραπλάνηση της κοινής γνώμης. Όταν υπάρχουν ανυπόστατες και αναληθείς καταγγελίες που προέρχονται από εκλεγμένους αντιπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι λειτουργούν ως καθοδηγητές γνώμης, γίνεται φαιδρό.
Δεν έχει υπάρξει καμία πρόσληψη από το παράθυρο στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Μέριμνας. Η κοινωνική πολιτική για εμάς είναι μείζονος σημασία και πρωταρχικός μας σκοπός και δεν συνάδει με τα ανωτέρω κακότροπα σενάρια.
Η συγκεκριμένη Κοινωνική Λειτουργός είναι εθελόντρια. Παρέχει την εθελοντική της προσφορά αμισθί στην υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι» όπως εκατομμύρια εθελοντές ανά τον κόσμο.
Τούτο είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη και ένα αγκάλιασμα στον πλησίον μας. Συγκεκριμένα έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Κομοτηνής Κοινωνική Διοίκηση με κατεύθυνση την κοινωνική εργασία.
Είναι τιμή για όλους μας η εθελοντική εργασία και άνθρωποι που ανιδιοτελώς προσφέρουν…Είναι επίσης ντροπή να αμαυρώνουμε την κοινωνική ζωή του τόπου από προσωπικές πικρίες και θυσιάζοντας «υπολήψεις» στο βωμό μιας κακόβουλης παραταξιακής πολιτικής».

Σχετικά Άρθρα