fbpx
Γενική

Ο Ηλεκτρο- Λόγος

Αιι Σεχτ(α)ιρ! Η Σέχτα χτύπησε και τη ΝΟΔΕ Ξάνθης ή ήταν τίποτε άλλα μαθητούδια της τρομοκρατίας;
Τσούκου- τσούκου, τσούκου τα πεταλάκια, απολογήθηκε και ο Τσουκάτος! Και τους πέταξε τα πέταλα. Α! να δούμε γιατί είναι και ο μόνος που έχει παραδεχθεί ότι πήρε χρήματα από τη Ζίμενς για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ. Όλοι οι άλλοι κάνουν τις πάπιες. Παπαπά τις καλύτερες που λέει και η διαφήμιση του Παπασταματίου.
Συνελήφθη και ο Χριστοφοράκος! Τι μου λέτε; Νωρίς! Νωρίς! Αν τον έπιανε η Ντόρα πριν τις εκλογές θα είχαμε 2 μονάδες επάνω!!! Λέμε τώρα.
Αυτός ο αυτοβούλως παραδοθείς αντεξουσιαστής, για τη δολοφονία ειδικού φρουρού τι φρούτο είναι πάλι; Τροπικό; Όχι Τοπικό. Ξανθιώτης.
Χωρίς κουκούλα…. Λέει ο νόμος, διότι άλλως φασκελοκουκούλωστα!
Η ΕΛ.ΑΣ. ξανακαλεί τη Σκότλαντ Γιάρντ να μας σώσει από την τρομοκρατία.
Εμ αυτά κάνουμε. Ζητάμε βοήθεια από τους Άγγλους για να σωθούμε από τους τρομοκράτες, τους υποχρεωνόμαστε και μετά αυτοί μας τρομοκρατούν με τα μάρμαρα που δεν τα δίνουν πίσω. Μία δουλειά σωστή να μην μπορούμε να κάνουμε!
Στέλιο ήρθε η Σκότλαντ Γιάρντ και στην Ξάνθη για να ερευνήσει την μπόμπα στην ΝΟΔΕ; Μην μου πεις ότι θα τους κάνεις και γεύμα στο μαγαζί!!!
Τύπος ναι, ελεύθερος… παίζεται. Κλειστός σίγουρα!!!
Κακά τα ψέματα τα περισσότερα μέσα- τα κεντρικά κυρίως- έχουν αποχρώσεις.
Οι σχέσεις μεταξύ πολιτικής εξουσίας και ΜΜΕ είναι πάθους και μίσους. Στην τοπική είναι και σχέση «σχιζοφρένιας».
«Κλειδώνω κι αμπαρώνω κι ο… φταίχτης μέσα είναι». Τι είναι; Ο Μωραΐτης! Επέστρεψε πριν καν φύγει.«Επέστρεφε συχνά και παίρνε με, ω θύμηση της ΝΟΔΕ αγαπημένη». Καβαφική παράφραση.
Με τέτοια φωτιά που μας άναψε ο κεραυνός, θα έχουμε ενέργεια άλλη μια 5εταία τουλάχιστον. Σαν τον Παπούλια. Ντούρασελ θα γίνουμε! Τρέμε κόσμε!!!
Πάλι μας παίρνει τα… μέτρα αυτός ο Παπαθανασίου. Πού θα πάει αυτή η δουλειά;
Ούτε στο κρεβάτι του Προκρούστη να ήμασταν. 500 ευρώπουλα δώσαμε Πεμπτιάτικα στην εφορία για κλείσιμο του 2004. Ρε φίλε 500, 500 που θα τα βρούμε; Πάμε καλά; Ακριβαίνουν τα καύσιμα, ακριβαίνουν τα κινητά, ακριβαίνουν τα αυτοκίνητα ακριβαίνουν και τα σκάφη. Το τελευταίο δεν μας νοιάζει. Εμείς έχουμε πλυντήριο. Την γλύτωσε από τον κεραυνό και βάλαμε και μπουγάδα!
Πριμ 1000 ευρώ θα δίνει στους λαθρομετανάστες η ΕΛ.ΑΣ. για να επιστρέφουν στη χώρα τους.
Υπάρχουν και Έλληνες που άμα τους δώσεις 1000 ευρώ ευχαρίστως την εγκαταλείπουν την χώρα κ. Παπαθανασίου!
Ο καημός του… τσιγαρορεμπέτη: «Πάφα- πούφα, πάφα- πούφα πού θα κάνω τώρα λούφα για να ρίχνω καμιά ρούφα;»
Καλό Σαββατοκύριακο.

Σχετικά Άρθρα