fbpx
Γενική

Δύο μήνες μετά και πάλι τίποτα

Καταγγελία των μελών του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Π. Ποτόλια και Αντ. Μήτρου

Έχει δυο μήνες που εμείς , τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ξάνθης , Ποτόλιας Παναγιώτης και Μήτρου Αντώνης παραχωρήσαμε συνέντευξη τύπου προκειμένου να αναφέρουμε την κατάσταση και το έργο του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Ξάνθης . Το οποίο μέχρι τότε ζούσε στην απραξία και χωρίς να είναι γνωστή η ύπαρξη του στο κόσμο . Πιστεύαμε ότι με αυτή την κίνηση μας θα ευαισθητοποιούσαμε και θα κινητοποιούσαμε τους υπεύθυνους και το προεδρείο του ΤΟ.ΣΥ.Ν. προκειμένου να γίνουν περισσότερες συνεδριάσεις , έτσι ώστε να παραχθεί έργο μέσα από διάφορες κοινωνικές και άλλων μορφών εκδηλώσεις .
Και πάλι όμως τίποτα!!! Το ΤΟ.ΣΥ.Ν. Ξάνθης έχει να συνεδριάσει 5 μήνες . Ντροπή στο προεδρείο του ΤΟ.ΣΥ.Ν. . Ήμασταν απόντες στις Γιορτές Νεολαίας , όπου πιστεύαμε ότι θα έπρεπε να είχαμε πρωταγωνιστικό ρόλο , θα είμαστε απόντες και στις Γιορτές Παλιάς Πόλης , αφού δεν έχει γίνει κάποια συνεδρίαση προκειμένου να αποφασιστεί κάποια εκδήλωση!!!
Γιατί να γίνεται αυτό; Γιατί πάλι ένας καινούργιος θεσμός της Νεολαίας να παραμένει στην αφάνεια και στην απραξία; Μήπως όντως κάποιοι ήθελαν να πάρουν μόνο τις θέσεις και την δημοσιότητα και μόνο αυτό; Χωρίς να παράγουν έργο για την νεολαία της πόλης μας; Πως όμως μετά θα ζητάμε από τους νέους να στηρίξουν τις απόψεις μας και τις καινοτόμες ιδέες μας , όταν εμείς που είμαστε μέλη του ΤΟ.ΣΥ.Ν. δεν ασχολούμαστε με τα προβλήματα τους και την λύση αυτών; Όταν αυτοί μας εξέλεξαν σε αυτόν τον θεσμό. Πάλι από στημένες και έτοιμες διαδικασίες , φέρνοντας τους «δικούς» μας να στηρίξουν τις προτάσεις μας ;
Πρέπει το ΤΟ.ΣΥ.Ν. Ξάνθης να δηλώσει παρών , δίπλα στην νεολαία καις τα προβλήματα της πόλης μας . Να μην αφήσουμε για ακόμα μια φορά έναν τέτοιο θεσμό να πάει ανεκμετάλλευτος.
Εμείς δηλώσαμε ότι έχουμε όρεξη και θέληση να ασχοληθούμε με την λειτουργία και τα δικαιώματα των ΤΟ.ΣΥ.Ν. . Στην συνέντευξη που παραχωρήσαμε καταθέσαμε μια γκάμα προτάσεων για την καλυτέρευση της καθημερινότητας και των πολιτών και των νεολαίων του Δήμου μας . Ας αφήσουν λοιπόν ορισμένοι την δημοσιότητα και την απραξία των μεγαλοπρεπών θέσεων τους και ας ασχοληθούν με την ΟΥΣΙΑ . Τη ΝΕΟΛΑΙΑ μας!!!

Σχετικά Άρθρα