fbpx
Γενική

Κόντρες προκαλεί η ίδρυση Σωματείου Ετοίμων Ενδυμάτων

Πρόεδρος ΟΕΒΕ: «Η κρίση στην αγορά δημιουργεί την ανάγκη ίδρυσης του Σωματείου»

Στη σύσταση ενός άλλου Σωματείου Ετοίμων Ενδυμάτων προβαίνουν επαγγελματίες της πόλης μας, με σκοπό την εύρεση λύσεων για όλα τα προβλήματα, τα οποία απασχολούν τους εμπόρους, εν μέσω της κρίσης, η οποία έπληξε τον κλάδο τους. Το νέο σωματείο, η σύσταση του οποίου έχει ήδη πραγματοποιηθεί, απαρτίζεται από 30 μέλη και θα ενταχθεί στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ξάνθης. Ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Σωτήρης Τσιακίρογλου, μιλώντας στην εφημερίδα «XANTHINEWS» δήλωσε τα εξής: «Εδώ και πολύ καιρό υπάρχουν θέματα, τα οποία απασχολούν τους εμπόρους και ιδιαίτερα αυτά αφορούν στον τρόπο λειτουργίας της αγοράς, καθώς και η πορεία αυτής μετά την έλευση των πολυκαταστημάτων. Τα θέματα αυτά λοιπόν, οδήγησαν κάποιους εμπόρους, οι οποίοι ασχολούνται με την ένδυση, να δημιουργήσουν ένα σωματείο, το Σωματείο Ετοίμων Ενδυμάτων, που μέσα από αυτό θα υπάρξει καθαρά η γνώμη των ανθρώπων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο ένδυμα».
Τα μέλη του σωματείου θα συναντηθούν στη διάρκεια του καλοκαιριού, προκειμένου να διεξαχθούν εκλογές και «να τελειώνουμε με αυτό το σωματείο», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Τσιακίρογλου.
Γιάννης Αλεξόπουλος: «Σωματείο Ετοίμων Ενδυμάτων υπάρχει στην πόλη μας από το 1945»
Την αντίθεσή του εκφράζει για τη σύσταση νέου σωματείου ετοίμων ενδυμάτων, ο Πρόεδρος του υπάρχοντος Σωματείου Υφασματοπωλών και Ετοίμων Ενδυμάτων Γιάννης Αλεξόπουλος. Η «XN» μίλησε με τον ίδιο, ο οποίος αναφέρει τη δική του γνώμη για το νέο σωματείο.
«Θα ήταν καλό, να μην παίζονται «παιχνίδια» στην πλάτη κάποιων επαγγελματιών, για να ιδρυθεί ένα σωματείο, το οποίο υπάρχει. Αυτό που πρέπει, είναι οι διάφοροι φορείς της πόλης, να περιορίζονται και να ασχολούνται μόνο με το αντικείμενό τους, για να φέρνουν αναστάτωση στην αγορά και κατ επέκταση στον εμπορικό κόσμο, ακόμη και στους καταναλωτές», ανέφερε ο κ. Αλεξόπουλος, τονίζοντας πως «όποιος από τους συναδέλφους μας έχει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να απευθυνθεί σε εμάς, παραθέτοντας τις προτάσεις του και να συζητήσουμε, χωρίς να πέφτουνε στην «παγίδα» κάποιων ανθρώπων και να παίζουν το παιχνίδι τους».

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα