Γενική

Για 11 η χρονιά συνεχίζεται το Πρόγραμμα που αγαπήθηκε από τους μικρούς δημότες του Δήμου Τοπείρου

Πρόγραμμα Παιδί και Θάλασσα 2009

Ο Δήμος Τοπείρου και η Δημοτική Επιχείρηση Τοπικής Ανάπτυξης σας ενημερώνουν ότι ξεκινά για ενδέκατη συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα «Παιδί και Θάλασσα» στις παραλίες Ερασμίου και Μαγγάνων.
Το Πρόγραμμα ξεκινά την Δευτέρα 29 Ιουνίου και θα έχει διάρκεια 15 ημέρες. Χρονικό διάστημα κατά το οποίο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (εκτός Σαββατοκύριακου) τα παιδιά, ηλικίας από 6 έως 13 χρονών, όλου του Δήμου Τοπείρου έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο καλοκαίρι, καθώς και να μάθουν κολύμβηση από ειδικευμένους Καθηγητές φυσικής αγωγής.
Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσουν στον υπεύθυνο του γκρουπ τους Ιατρική βεβαίωση. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Δ.Ε.Τ.Α. Τοπείρου στα τηλέφωνα: 25410 93292- 3.
Το πρόγραμμα των λεωφορείων για τη μεταφορά των παιδιών έχει ως εξής:
1 ο ΓΚΡΟΥΠ ΑΝΑΧ. ΛΕΩΦΟΡ.: 10.00 π.μ. ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Μικ. Τύμπανο >Τύμπανο >Τοξότες >Γαλάνη >Θαλασσιά >Άβατο >Π. Άβατο.
2 ο ΓΚΡΟΥΠ ΑΝΑΧ. ΛΕΩΦΟΡ.: 10.00 π.μ. ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Ν. Αμισσός >Εξοχή >Κυψέλη >Μέλισσα >Μάγγανα.
3 o ΓΚΡΟΥΠ ΑΝΑΧ. ΛΕΩΦΟΡ.: 11.30 π.μ. ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Δέκαρχο >Εύλαλο >Μικροχώρι >Κεντητή >Ηλιόπετρα>Κύρνος.
4 o ΓΚΡΟΥΠ ΑΝΑΧ. ΛΕΩΦΟΡ.: 11.30 μ.μ. ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Αγ. Αθανάσιος >Όλβιο >Π. Όλβιο >Μεγάλ.- Μικρό Ορφανό >Κρεμαστή >Εράσμιο >Ζηλωτή >Π. Εράσμιο.
Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, αναμένεται ότι ο αριθμός των παιδιών που θα συμμετάσχουν να ξεπεράσει τα 300. Το Πρόγραμμα για την άρτια διεξαγωγή του θα απασχολήσει τρεις (3) Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, θα μισθώσει δύο (2) λεωφορεία για την μετακίνηση των παιδιών προς τις παραλίες, τέσσερις (4) συνοδούς και μία (1) νοσοκόμο για υγειονομική περίθαλψη.

Ο Στέλιος Χατζηευαγγέλου είναι από τους λίγους δημάρχους που κατόρθωσε να εφαρμόσει επιτυχημένα και επί σειρά ετών το πρόγραμμα Παιδί και Θάλασσα, και να προσφέρει δωρεάν κάθε καλοκαίρι λίγες στιγμές χαράς στους συνδημότες του.

Σχετικά Άρθρα