fbpx
Γενική

«Γνωρίστε και ξενοιάστε»!

Εκδήλωση για τα Συμπτώματα Ανωτέρου Πεπτικού σήμερα στο ΚΑΠΗ του Δήμου Σταυρούπολης

Ο Δήμος ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής (ΕΛΙΓΑΣΤ) και με την συμπαράσταση του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό με θέμα: «Συμπτώματα Ανωτέρου Πεπτικού».
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού για τις παθήσεις του ανωτέρου πεπτικού με κεντρικό μήνυμα «ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ»!
Για το λόγο αυτό έχει προσκληθεί η διακεκριμένη γαστρεντερολόγος, κα ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΡΘΑ, η οποία με απλό και κατανοητό τρόπο θα μιλήσει για τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα των παθήσεων του Ανωτέρου Πεπτικού.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Σταυρούπολης, σήμερα Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009 και ώρα 09:00 π.μ.
Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, η οποία δίνει μία μοναδική ευκαιρία στους δημότες της Σταυρούπολης να ενημερωθούν με απλό και κατανοητό τρόπο για μερικά από τα πιο κοινά συμπτώματα του Ανωτέρου Πεπτικού που μπορεί κάποιος να αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του, αλλά και για την πρόληψη αυτών.
Μετά την ομιλία θα δοθεί η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να θέσουν ερωτήσεις σχετικά με θέματα υγείας που τους απασχολούν.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει απλή και σύντομη εξέταση προληπτικού ελέγχου, σε όποιον το επιθυμεί, για το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού που σχετίζεται με το έλκος του στομάχου.
Η αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία έχει την στήριξη και την αμέριστη συνδρομή όλων των φορέων του Δήμου.
Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Σταυρούπολης, κος ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της φαρμακευτικής εταιρίας AstraZeneca.

Σχετικά Άρθρα