Γενική

Παραβρέθηκε στην Τσιμισκή και συνομίλησε με τους καταστηματάρχες

«Εκστρατεία» ενημέρωσης για τα πεζοδρόμια της Τσιμισκή, πραγματοποίησε ο επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες για την αλλαγή» Χρήστος Πούλιος

Στην οδό Τσιμισκή βρέθηκε το Σάββατο το μεσημέρι, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης Χρήστος Πούλιος, με σκοπό να διαπιστώσει ο ίδιος τα λεγόμενα του Δημάρχου Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη, ο οποίος ύστερα από επίσκεψη στους καταστηματάρχες της οδού, υποσχέθηκε να μην προχωρήσει το έργο για το στένεμα των πεζοδρομίων.
Οι «Πολίτες για την Αλλαγή», από την πρώτη στιγμή που τέθηκε το θέμα της συρρίκνωσης των πεζοδρομίων της οδού Τσιμισκή, εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους, εκθέτοντας συγχρόνως εναλλακτικές μεθόδους διαμόρφωσης της οδού, οι οποίες επίσης, θα είχαν ως αποτέλεσμα την ικανοποίηση του αιτήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης, η οποία με έγγραφό της ζητούσε τη διαπλάτυνση του δρόμου, για να χωρούν να περνούν τα οχήματά της, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Τελικά όπως φαίνεται, τα πεζοδρόμια της οδού Τσιμισκή, έπαψαν να αποτελούν το «μήλον της έριδος», μεταξύ συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, καθώς βρέθηκε η «χρυσή λύση».
Χρήστος Πούλιος: «Ο Δήμαρχος Ξάνθης «άκουσε» τους συμπολίτες μας»
Ο κ. Πούλιος στη διάρκεια της επίσκεψής του στην οδό Τσιμισκή, συνομίλησε με καταστηματάρχες, σιγουρεύοντας την ικανοποίησή τους για τη λύση που δόθηκε.
«Φαίνεται λοιπόν ότι, μεταπείσθηκε ο δήμαρχος, φαίνεται ότι, «άκουσε» το θέμα των συμπολιτών μας και φαίνεται ότι, εκείνη η περιβόητη έξαρση αλαζονείας στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου όλα τα είχε προαποφασίσει, φτάνοντας στο σημείο να αποκαλέσει «στημένους» τους συμπολίτες που διαμαρτύρονταν, φαίνεται ότι, όλα αυτά τα «πήρε» πίσω, κάνοντας τελικά αυτό που είναι προφανές και λογικό, δηλαδή δε θα κοπούν τα πεζοδρόμια, ίσα- ίσα θα φαρδύνουν σε κάποια σημεία, αλλά θα αστυνομευθεί η μία πλευρά του δρόμου, με ελέγχους της στάθμευσης», ανέφερε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Πούλιος, δηλώνοντας συγχρόνως ότι η δημοτική αρχή έχει «τυφλωθεί» από τη μακρόχρονη παραμονή της στην εξουσία και δεν μπορεί να δει καθαρά τα πράγματα.

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα