Γενική

Υπέγραψαν Τζόκιτς και Αρσενίεβιτς

Παίκτες του Πανθρακικού είναι και επίσημα από το πρωί της Πέμπτης (18/6) οι Ζέλικο Τζόκιτς και Φιλίπ Αρσενίεβιτς. Οι δύο παίκτες βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν τα διετή συμβόλαιά τους.
Ο Τζόκιτς είναι 27 ετών και πέρσι είχε 29 συμμετοχές και ένα γκολ με τη φανέλα της Γιαβόρ. Ο Αρσενίεβιτς είναι 26 ετών και στην περσινή σεζόν με τη Γιαβόρ σημείωσε 4 γκολ σε 29 συμμετοχές.
«Είμαι ενθουσιασμένος. Πήρα πληροφορίες για την Ελλάδα και τον Πανθρακικό μέσω του μάνατζέρ μου και φίλων ποδοσφαιριστών. Μιλήσαμε με τον Ζόραν Στοΐνοβιτς και τον κ. Σαββάκη και αμέσως έκλεισε η συμφωνία για δύο χρόνια. Στόχος μας είναι να μην απογοητεύσουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ζέλικο Τζόκιτς.
Από την πλευρά του, ο Φιλίπ Αρσενίεβιτς ανέφερε: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα μετά την υπογραφή του συμβολαίου μου. Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Έρχομαι για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Αν και στο παρελθόν είχα έρθει σε επαφή με κάποιες ελληνικές ομάδες, εντούτοις δεν προχώρησε κάτι. Ωστόσο, πάντα ήθελα να παίξω στην Ελλάδα και ο Πανθρακικός μού δίνει τώρα την ευκαιρία να το κάνω. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Σχετικά Άρθρα