Γενική

Όποιος διαφωνεί είναι …«στημένος», λοιπόν κύριε Δήμαρχε;

Πολίτες για την Αλλαγή: Σε «κλειστό μαγαζάκι των ολίγων» μετέτρεψαν το Δήμο Ξάνθης

Στον απόηχο του Δημοτικού Συμβουλίου της 16 ης Ιουνίου όπου συζητήθηκε μεταξύ άλλων σοβαρών θεμάτων και η γνωστή άνωθεν επιβολή της ανακατασκευής των πεζοδρομίων της Τσιμισκή, ο επικεφαλής των «Πολιτών για την Αλλαγή» Χρίστος Πούλιος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Διαδραματίστηκαν χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο σκηνές πρωτόγνωρες, όχι για εμάς που πλέον γνωρίζουμε, αλλά για τους συμπολίτες μας καταστηματάρχες της οδού Τσιμισκή. Ήρθαν οι άνθρωποι να ακούσουν και να εκθέσουν τις απόψεις τους και τις διαφωνίες τους σχετικά με τη σχεδιαζόμενη «ανάπλαση» (δηλαδή το «κόψιμο») των πεζοδρομίων μπροστά στα καταστήματά τους. Άκουσαν έκπληκτοι, κι εμφανώς σοκαρισμένοι, το Δήμαρχο να τους λέει ότι όλα αυτά τα κάνει για το καλό τους, ότι εκείνος αποφασίζει τα της πόλης, ότι δε δέχεται καν να το συζητήσει, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρει πίσω… Κι όταν πλέον είδε τις αντιδράσεις όλων στην αναμφισβήτητα αλαζονική στάση του, τους αποκάλεσε … «στημένους»!!!
Όποιος διαφωνεί με τον απόλυτο Δημοτικό Άρχοντα είναι «στημένος» λοιπόν!
Για μας δεν ήταν έκπληξη η αντίδραση και η συμπεριφορά του κ.Στυλιανίδη. Την έχουμε βιώσει πολλές φορές ως τώρα στα δυόμισι χρόνια της θητείας μας. Για τους συμπολίτες μας όμως, που όλο και πιο πολλοί ανακαλύπτουν έντρομοι το πραγματικό πρόσωπο αυτής της Δημοτικής Αρχής, είναι οπωσδήποτε ένα σοκ.
Έτσι τον κατάντησαν το Δήμο. Κλειστό μαγαζάκι των ολίγων. Οι αποφάσεις δικές τους, δε δίνουν λόγο σε κανέναν κι όταν νιώσουν ότι υπάρχουν αντιδράσεις βγάζουν το γνωστό αλαζονικό κι ανεπίτρεπτο ύφος. Αυτά τα φαινόμενα αλαζονείας γεννάει η μακρόχρονη παραμονή στην εξουσία. Γι αυτό ήρθε η ώρα αυτή η Δημοτική Αρχή να μπει στο χρονοντούλαπο.
Υπομονή ενάμιση χρόνο ακόμη. Η Ξάνθη θα αλλάξει σελίδα».

Σχετικά Άρθρα