fbpx
Γενική

Βρέθηκε η χρυσή τομή στην οδό Τσιμισκή

Ο Δήμαρχος βρέθηκε στον χώρο και συζήτησε με τους καταστηματάρχες

Συμφώνησαν Δήμαρχος και καταστηματάρχες της οδού Τσιμισκή στην διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης, ώστε να προχωρήσουν οι παρεμβάσεις επί της οδού, καθώς μέσα από τον διάλογο βρέθηκε τελικά η χρυσή τομή προς εξυπηρέτηση και της κυκλοφορίας αλλά και προς όφελος των καταστηματαρχών.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης παρουσίασε αναλυτικά στους καταστηματάρχες της περιοχής το σκεπτικό της παρέμβασης και ακούγοντας προσεκτικά τις απόψεις των, κατέληξαν από κοινού στο να προχωρήσουν άμεσα οι εργασίες . Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από δέσμευση του ίδιου του Δημάρχου προς τους καταστηματάρχες στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρα κατά την διάρκεια συζήτησης του θέματος, μετά την διαπίστωση ότι ίσως δεν έχουν γίνει απόλυτα κατανοητές οι εν λόγω παρεμβάσεις, ύστερα και από την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε γύρω από το ζήτημα αυτό από ορισμένα μέσα ενημέρωσης και δημοτικούς συμβούλους.
Τελικά, ο Δήμαρχος κ. Στυλιανίδης και οι καταστηματάρχες της οδού Τσιμισκή κατέληξαν να γίνουν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις για την απρόσκοπτη κίνηση πεζών και οχημάτων, αντικατάσταση των φθαρμένων κρασπέδων και pave των πεζοδρομίων, να δημιουργηθεί χώρος φορτοεκφόρτωσης, να υπογειοποιηθούν οι αγωγοί της ΔΕΗ και να βελτιωθεί ο φωτισμός της οδού.

Σχετικά Άρθρα