Γενική

«Ενωμένοι θα σπάσουμε την πολιτική αιχμαλωσία του τόπου μας»

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κουτελίδης*

Δώσαμε έναν σκληρό και άνισο αγώνα. Σταθήκαμε όρθιοι. Σήμερα, ξεκινάμε νέους αγώνες: Για την πατρίδα, για το λαό μας.
Ανοίγουμε λοιπόν από τώρα τον διάλογο, για τη δημιουργία ενός όσο πλατύτερου γίνεται, Πατριωτικού Μετώπου, μια Συμμαχία για την Ελλάδα, που να μπορεί να αγκαλιάσει την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Ενός Μετώπου, που να μπορεί να απαντήσει, στη σήψη, τη διαφθορά, την πολιτική απάτη. Και παράλληλα, να δίνει απαντήσεις στα προβλήματα της πατρίδας και του λαού μας. Με προτάσεις συγκεκριμένες, συγκροτημένες και επιστημονικά καταρτισμένες.
Το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, συμμετέχει ισότιμα στον διάλογο για την συμμαχία αυτή. Γιατί η πορεία όλων των πατριωτικών δυνάμεων της πατρίδας μας είναι μονόδρομος. Στόχος μας να δώσουμε όλοι τα χέρια, όχι κουβαλώντας μανιφέστα και θεωρίες του παρελθόντος, αλλά να δώσουμε εξετάσεις πάνω στα πραγματικά προβλήματα του τόπου. Από αυτά θα κριθούμε στις επερχόμενες εθνικές εκλογές και αυτό ήταν το κύριο μήνυμα του Ελληνικού λαού από τις Ευρωεκλογές.
Στον διάλογο αυτό, παραμένουμε απλοί συμμετέχοντες, χωρίς υστεροβουλίες και δεύτερες σκέψεις. Γιατί πολύ απλά, δεν μας περισσεύει δευτερόλεπτο για χάσιμο, μπροστά στα κρισιμότατα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Γιατί μόνο ενωμένοι θα σπάσουμε την πολιτική αιχμαλωσία του λαού μας, από τα κατεστημένα πολιτικά σχήματα και τζάκια, γιατί μόνο ενωμένοι θα δώσουμε ελπίδα στον λαό μας.
Σήμερα κιόλας, περιμένουμε την ανταπόκριση σας. Στον έντιμο, ισότιμο, πατριωτικό διάλογο, για τη δημιουργία του Πατριωτικού Μετώπου. Μιας Συμμαχίας για την Ελλάδα.

* Μέλος Εθνικού Συμβουλίου Δημοκρατικής Αναγέννησης

Σχετικά Άρθρα