fbpx
Γενική

Πιθανές μελλοντικές συνεργασίες συζήτησαν οι δύο άντρες

Επίσκεψη του Πρέσβη της Ολλανδίας στο Δημαρχείο Ξάνθης- Συναντήθηκε με το Δήμαρχο Μιχάλη Στυλιανίδη

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Πρέσβης της Ολλανδίας Κέις Φαν Ράι στο Δημαρχείο Ξάνθης, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Μιχάλη Στυλιανίδη, με τον οποίο είχε ολιγόλεπτη συζήτηση. Η επίσκεψη του Ολλανδού Πρέσβη, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επίσκεψής του στην περιοχή της Θράκης, με σκοπό την ενημέρωσή του για τα δρώμενα της περιοχής. Πριν την επίσκεψή του στο Δημαρχείο ο κ. Φαν Ράι είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την παλιά πόλη της Ξάνθης, για την οποία δήλωσε ενθουσιασμένος, για την αρχιτεκτονική της, αλλά και για το μέγεθος του οικισμού.
Πρέσβης Ολλανδίας: «Συζήτησα με το Δήμαρχο Ξάνθης πιθανές μελλοντικές συνεργασίες»
Στη συζήτηση που είχαν μεταξύ τους οι δυο άντρες, αναφέρθηκαν στις προοπτικές εξέλιξης της περιοχής, καθώς και σε πιθανές συνεργασίες στο μέλλον, στα πλαίσια της τουριστικής ανάπτυξης. Ο κ. Φαν Ράι δήλωσε: «Μιλήσαμε για την οικονομική ανάπτυξη της πόλης, για τα πολιτιστικά δρώμενα αυτής, αλλά συζητήσαμε και μελλοντικές συνεργασίες. Επικεντρωθήκαμε στα θέματα τουρισμού ύστερα από την επίσκεψή μου στην παλιά πόλη. Θεωρώ ότι η Ξάνθη δεν είναι αρκετά γνωστή στην Ολλανδία, κάτι το οποίο πρέπει να αλλάξει, γιατί πιστεύω ότι, θα άρεσε στους Ολλανδούς να επισκεφθούν την Ξάνθη», εντυπωσιασμένος από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο δήμο Ξάνθης.
Δήμαρχος Ξάνθης: «Ο Πρέσβης ενημερώθηκε για τις προσπάθειες ανάπτυξης που πραγματοποιούνται»
Ιδιαίτερα ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη φιλική συζήτηση μεταξύ αυτού και του Πρέσβη, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα πολύ καλό κλίμα.
«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, γιατί η Ξάνθη έχει έναν πολύ καλό φίλο. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πόλη μας και ιδιαίτερα την παλιά πόλη. Τον ενημέρωσα για τη ζωή εδώ στην Ξάνθη, αλλά και για τις προσπάθειες που κάνουμε για την ανάπτυξη της πόλης».
Οι δυο άντρες συμφώνησαν σε μελλοντική συνεργασία, λέγοντας πως σε επόμενη συνάντησή τους θα δρομολογηθούν και οι βάσεις για αυτήν.

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα