fbpx
Γενική

Μιχάλης Στυλιανίδης: «Συνεχίζουμε μαζί»

Ακραία παραπληροφόρηση για τον Δήμαρχο των έργων

Παραπληροφόρηση και μάλιστα ακραία, είχαμε χθες από τοπικά έντυπα που εμφάνισαν στενό συνεργάτη του σημερινού Δημάρχου (τον κ. Καλαϊτζή) να εκτιμά ότι ο Λάκης δεν θα κατέβει το 2010 σαν υποψήφιος δήμαρχος και να αφήνουν ερωτηματικά για την υποψηφιότητα του Δημάρχου. Φυσικά όλα αυτά τα δημοσιεύματα και όλη αυτή η παραφιλολογία δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης μέσα από την εφημερίδας μας σήμερα τους διαψεύδει όλους. Δηλώνει ότι θα είναι παρών και στις δημοτικές εκλογές του 2010 αλλά και ότι θα έχει ένα ισχυρό συνδυασμό για να μπορέσει να ολοκληρώσει το έργο του. «Συνεχίζουμε μαζί, άσε τα παπαγαλάκια να λένε ότι θέλουν, στις εκλογές θα είμαι και πάλι παρών» μας είπε και διευκρίνισε ότι αυτόν τον καιρό κάνει τις επιλογές του σχετικά με τα νέα πρόσωπα που θέλει να ενσωματώσει στον συνδυασμό του.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης κ. Θεολόγο Καλαϊτζή και αυτός διέψευσε τα δημοσιεύματα και είπε ότι ουδέποτε έχει κάνει εκτίμηση περί της μη καθόδου του Δημάρχου στις επόμενες δημοτικές εκλογές πολύ δε περισσότερο δεν το έχει κάνει αυτό σαν δήλωση σε τοπική εφημερίδα. Μετά τα παραπάνω εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας ότι οι πολιτικοί αντίπαλοι του κ. Στυλιανίδη απλά εκφράζουν με τις διαδόσεις και τα δημοσιεύματα αυτά τους ευσεβείς πόθους τους. (Οι αντίπαλοί του βέβαια ξέρουν ότι όσο ηγείται του συνδυασμού ο Στυλιανίδης ο Δήμος δεν χάνεται γι αυτό και προσπαθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να τον βγάλουν «πολιτικά» από την μέση).

Σχετικά Άρθρα