fbpx
Γενική

Συμμετοχή σε σύσκεψη του επιχειρηματικού φόρουμ

Επιστολή ΥΜΑΘ στον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Παναγιώτη Ανδρικόπουλο

Τον Πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Παναγιώτη Ανδρικόπουλο προσκάλεσε ο Υπουργός Μακεδονίας- Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης σε σύσκεψη του επιχειρηματικού φόρουμ. Στην επιστολή ανέφερε:
«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε
Στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης και θεσμικών εκπροσώπων της επιχειρηματικότητας της Βόρειας Ελλάδας με τη σύσταση του επιχειρηματικού φόρουμ εκτιμώ, πως ένας εκ των στόχων του συγκεκριμένου οργάνου μπορεί και πρέπει να είναι η άμεση πληρέστερη ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας για τις δυνατότητες αξιοποίησης, χρηματοδοτικών εργαλείων και προγραμμάτων που εκπονούνται από τα κατά περίπτωση αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα.
Με αυτή την πεποίθηση, σας προσκαλώ να λάβετε μέρος σε σύσκεψη του Επιχειρηματικού Φόρουμ Μακεδονίας- Θράκης, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009 και ώρα 18:00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Makedonia Palace » της Θεσσαλονίκης, στην οποία θα συμμετάσχει με σκοπό την άμεση επαφή σας και ενημέρωση σας για θέματα αρμοδιότητας του, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Πλούταρχος Σακελλάρης.
Αμέσως μετά, στις 19:30μ.μ θα ακολουθηθεί στην αίθουσα «Αριστοτέλης .Ι » του ιδίου ξενοδοχείου σχετική ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα «Η Ευρώπη Επενδύει στη Μακεδονία και στη Θράκη» που οργανώνει το ΥΜΑΘ και στην οποία προσκαλούμε το σύνολο των επιχειρηματιών μελών των Επιμελητηρίων και επιχειρηματικών Φορέων της Βόρειας Ελλάδας ευελπιστώντας και στην δική σας κινητοποίηση για την πληροφόρηση των μελών μας.
Στην εκδήλωση, θα έχω τη χαρά και την τιμή να με πλαισιώνουν για την καλύτερη ενημέρωση την δική σας και των μελών σας, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων ν κ. Πλούταρχος Σακελλάρης και ο Ειδικός Γραμματέας Ανταγωνιστικότητας του Υπουργείου Ανάπτυξης κ Ελευθέριος Σταυρόπουλος».

Σχετικά Άρθρα