fbpx
Γενική

Έγραψε ο περιφερειακός τύπος

Από πολύ νωρίς, επανειλημμένα αναφερθήκαμε στην γενική συμπεριφορά του Διευθύνοντα Συμβούλου, του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας Νίκου Παναγιωτόπουλου και είχαμε ζητήσει τότε, να μην οριστεί στη θέση αυτή από τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, αλλά ατυχήσαμε ως Καβάλα, αφού ο τότε Υπουργός Μαν. Κεφαλογιάννης, είχε γνωριμία μαζί του από το πανεπιστήμιο. Σε όσα γράφαμε, δικαιωθήκαμε, δυστυχώς, αφού την ανάρμοστη αυτή συμπεριφορά δεν δίστασε να την επιδείξει δημόσια, μιλώντας από ραδιοφώνου στο Στούντιο 7. Με ιδιαίτερη έπαρση και με ένταση στη φωνή του, μάλωσε τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς-δημοσιογράφους, και τους έλεγε πως πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους και οι οποίοι με πολύ καλό τρόπο, υπερβολικά καλό, θα λέγαμε, τον αντιμετώπισαν. Αντίθετα, κάποιοι ακροατές δεν άντεξαν την συμπεριφορά του και τηλεφώνησαν στον σταθμό οργισμένοι, για να περιποιηθούν τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, για όσα είπε και για τον τρόπο που τα είπε… Δυστυχώς, δικαιωθήκαμε!
Καθημερινός Τύπος

Το ότι ο Καλλιοτζής δηλώνει αριστερά και δεξιά ότι έχει τη σίγουρη στήριξη Χριστοφιλογίαννη προκειμένου να εκλεγεί βουλευτής (λόγω αποχώρησης του δευτέρου όπως διαρρέει με τα παπαγαλάκια του) ενώ ακόμα ο βουλευτής δεν έχει ξεκαθαρίσει τις επόμενες πολιτικές του κινήσεις, σκοντάφτει όπως λένε οι πληροφορίες μου στην στάση που τήρησε ο Θεόδωρος στις προηγούμενες εθνικές εκλογές απέναντι στον πολύπειρο βουλευτής της Ν.Δ
Νεάπολης

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ να κάνουμε την αναγωγή των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών μόνο στις αντίστοιχες εκλογές του 2004 ή στις βουλευτικές εκλογές του 2007 και να μην τα σχολιάσουμε και με την αφορμή την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, αυτή για νομάρχες και δημάρχους. Μήπως θα άλλαζαν χέρια οι δύο υπερνομαρχίες, δηλαδή , θα είχαμε νομάρχες την Ν .Δ σε Ροδόπη- Έβρο και νομάρχες του Πασοκ σε Ξάνθη-Δράμα-Καβάλα;

Ελεύθερο Βήμα

Για την τυπικότητα των ηλικιωμένων και το ενδιαφέρον τους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα γράψαμε στο χθεσινό φύλλο. Αυτό που μου μεταφέρθηκε από δικαστικό αντιπρόσωπο αφορά σε ηλικιωμένη κυρία στην Κομοτηνή η οποία πήρε ταξί για να πάει στο εκλογικό κέντρο που πίστευε ότι ψήφιζε, χρειάστηκε να αναζητήσει αν είναι το σωστό ενώ το ταξί περίμενε και … το ταξίμετρο έτρεχε. Τελικά όλα αυτά δεν έγιναν από το ενδιαφέρον της ν’ ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα (από μια ηλικία κι έπειτα η ψήφος δεν είναι υποχρεωτική), αλλά γιατί κάποιοι την φόβισαν λέγοντας πως θα χάσει τη σύνταξη της αν δεν ψηφίσει. Και η σύνταξη αυτής; ΟΓΑ! Όλα τα λεφτά.
Παρατηρητής

Η μάχη του Τσανάκαλε αναβίωσε για μία ακόμη φορά πρόσφατα ανάμεσα σε ένα ζευγάρι μουσουλμάνων από την περιοχή μας. Από τα Σπα ξεκίνησε και τελικά ο συμπολίτης μας την έσπασε στο ξύλο την συμβία του. Για να μπούμε όμως στο πνεύμα της υπόθεσης, ο συμπολίτης μας είχε καταντήσει την διαδρομή Κομοτηνή- Τσανάκαλε, διαδρομή απόλαυσης και ξεκούρασης. Γλεντούσε με δύο αιθέριες υπάρξεις σε γνωστή επιχείρηση σπα απολαμβάνοντας το μπάνιο του, τα ποτά του, την χαλάρωση και την βραδινή διασκέδαση. Και μετά βεβαίως τις πολύτιμες υπηρεσίες από τα ουρί του παραδείσου που είχε επιλέξει. Το ίδιο έγινε και τώρα. Και αφού το γλέντησε για τα καλά, θέλησε να απολαύσει και τον πρωϊνό καφέ του με θέα τον Ελλήσποντο που είναι υπέροχος τις πρωϊνές ώρες. Όμως σε παρακείμενο τραπέζι ανακάλυψε ότι το ίδιο έκανε και η συμβία του με τον κουμπάρο και φίλο του που παρεμπιπτόντως και κατά διαβολική σύμπτωση βρέθηκαν στο ίδιο μέρος. Ας όψεται όμως ο κουμπάρος που να φυλάξει τα νώτα του δεν δέχθηκε την πρόταση του φίλου να πάνε μαζί, αλλά είχε την εξυπνάδα να ρωτήσει πού θα πάει τελικά.
Χρόνος

Σχετικά Άρθρα