Γενική

Φαίη Σκορδά Αναλαμβάνει το πρωινό του Alter;

Η φημολογούμενη αποχώρηση της Μαριέττας Χρουσαλά από την πρωινή ζώνη είναι πιθανό να φέρει σημαντικές ανακατάξεις στο Alter.
Αν τελικά επαληθευτούν τα δημοσιεύματα που θέλουν την πρώην Σταρ Ελλάς να απομακρύνεται από την εκπομπή «Η Ελλάδα Παίζει», τα σενάρια θέλουν τη Φαίη Σκορδά να παίρνει τη θέση της. Ποιος θα πάρει όμως τη θέση της Φαίης στο «Πολύ Μπλα Μπλα»; Επικρατέστερη θεωρείται, αυτή τη στιγμή, η Βάσια Λόη, η οποία σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου. Αυτό, πάντως, που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι ότι η Φαίη δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό της. Αν και κάποιοι θεωρούν ότι ενδεχόμενη μετακίνησή της στο πρωινό, θα επηρεάσει αρνητικά την καριέρα της, δεν πρέπει να ξεχνούν πως από το Σεπτέμβριο θα παίρνει σίγουρα καλύτερο lead in από τον Γιώργο Αυτιά.
Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όχι μόνο για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για την προσωπική της ζωή, αφού ακούγεται έντονα ότι θα επισημοποιήσει σύντομα τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Σχετικά Άρθρα