fbpx
Γενική

Έγραψε ο περιφερειακός Τύπος

Η γραμμή της Συμβουλευτικής Επιτροπής και του ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ για «λευκό» κι απαξίωση των κομμάτων δεν πέρασε τελικά παρά το κλίμα εκφοβισμού που επιχειρήθηκε παρά τα επεισόδια που έγιναν κι ανήμερα των εκλογών σε Αμαξάδες κι άλλους οικισμούς. Ήταν ένα γερό χαστούκι του απλού κόσμου τελικά στα κέντρα αυτά που επιμένουν να ελέγχουν και να επηρεάζουν μόνο αρνητικά την ζωή τους όταν όλα βοούν ότι είναι διαφορετικά. Καθοριστικός ήταν ο ρόλος της Σιμπέλ Μουσταφάογλου σε αυτό το κομμάτι και πολλών άλλων του χώρου του ΠΑΣΟΚ που κινήθηκαν αστραπιαία μεταφέροντας την ευθύνη και τις συνέπειες μιας τέτοιας ενέργειας που θα τους περιχαράκωνε στον κόσμο του κι έτσι είδαμε και με την κινητικότητα των στελεχών άλλων κομμάτων η γραμμή του «λευκού» που ήταν υπαγορευμένη και από την γνωστή μεγάλη πύλη να επιστραφεί σαν μπούμερανγκ στους εμπνευστές της…Και στα κόμματα έδειξαν την εμπιστοσύνη τους οι υγιώς σκεπτόμενοι μουσουλμάνοι αποδεικνύοντας ότι δεν είναι πρόβατα αλλά άνθρωποι που έχουν επενδύσει την ζωή και το μέλλον τους σ αυτή την πατρίδα που αγωνιά για την οικονομική και πνευματική τους ανέλιξη.
Χρόνος

Και η Θάσος εκπροσωπείται στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο πρόσωπο του Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών και αντιπροέδρου του ΊΣΤΑΜΑΙ «Ανδρέας Παπανδρέου» 49χρονου Γιώργου Σωτηρέλη. Ο κ. Σωτηρέλης υπήρξε από τα μαθητικά του χρόνια υποστηρικτής του νεοϊδρυθέντος τότε ΠΑΣΟΚ και από τους πιο διακεκριμένους εκπροσώπους του στη Β. Ελλάδα, γι’ αυτό και το 1984 σε ηλικία μόλις 25 χρονών υπήρξε υποψήφιος βουλευτής Καβάλας στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ. Μεταξύ άλλων ο κ. Σωτηρέλης έχει να επιδείξει σημαντικό βιβλιογραφικό έργο νομικού περιεχομένου
Παρατηρητής

Πέτυχε το στόχο της η αφίσα του Φεστιβάλ Φιλίππων-Καβάλας αν στόχος της ήταν απλώς να συζητηθεί. Όλη η .Καβάλα, έψαχνε χθες την εφημερίδα μας για να δει την αφίσα που δημοσιεύσαμε και που έκανε ο εθνικός μακετίστας για να διαπιστώσουν οι καβαλιώτες, όσα γράψαμε χθες στα σχόλια μας γι’ αυτήν και συζητιόταν στα καφενεία, στα γραφεία, στις επιχειρήσεις και αλλού. Ξέρετε ότι η επιστήμη της διαφήμισης, λέει, ότι για να προσέξουν τη διαφήμιση σου, θα πρέπει να είναι ή πολύ όμορφη, ή πολύ άσχημη. Έτσι λοιπόν, με την τόσο άσχετη μακέτα για τα έντυπα του Φεστιβάλ πέτυχε ο μακετίστας, τουλάχιστον να συζητηθεί. Πάντως, δεν πέρασε καθόλου στο ντούκου. Κάτι είναι κι αυτό. Πάντως, μετά από μας πολλοί είναι αυτοί που διασκέδασαν ακολουθώντας την ίδια συνταγή. Να σχολιάζουν την αφίσα, κατεβάζοντας ιδέες, τι άλλο θα μπορούσε πιο καλά να διαφημίσει με το λουλούδι του το «λουλούδι» της Αθήνας, ή τι άλλο εκτός από λουλούδι και σουβλάκι, μπορεί να θυμίζει το λουλούδι με τα δύο Φ.Φ. Ένα τετράγωνο και ένα στρογγυλό. Κάθε έξυπνη ιδέα δεκτή!
Καθημερινός Τύπος

ΝΑ ΔΕΙΤΕ που τελικά στον Έβρο τα κατάφεραν και έχασαν τους Scorpions από το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ Άρδα. Οι ζυμώσεις συνεχίζονται και όλοι περιμένουν την ανακοίνωση των ονομάτων που θα πλαισιώσουν το μουσικό κομμάτι του φεστιβάλ. Ενός φεστιβάλ που ήδη δέχθηκε ένα πλήγμα και μακάρι να έχουμε και άλλα παρατράγουδα καθώς πολύ εύκολα θα χαθούν όσα χτίστηκαν με μεθοδικότητα τόσα χρόνια καθιερώνοντας τον Άρδα στην κορυφή των νεανικών φεστιβάλ.
Ελεύθερο Βήμα

Σχετικά Άρθρα