fbpx
Γενική

Έγραψε ο τοπικός Τύπος

Εμφάνιση Στάμου στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Μολονότι ο εκ Τρικάλων Αντιδήμαρχος Ξάνθης Στάμος Τριμίτζιος ακόμη και στα «νιάτα» του ουδέποτε υπήρξε ΔΑΠίτης η ΟΝΝΕΔίτης. Εν τούτοις την περασμένη Τρίτη βράδυ εμφανίστηκε στο elisso και στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ και της Τοπικής για τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή και πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Γιώργο Παπανικολάου. Λέτε αυτή τη φορά το ενδιαφέρον του για το Ελληνικό κοινοβούλιο ως εκπρόσωπος της «λαϊκής δεξιάς», να είναι… αληθινό; Και να μη κάνει και πάλι πίσω όπως συνήθως κάνει στο τέλος; -Θα φανεί στο χρόνο…πάντως φαντάζομαι ότι θα έχει πάρει αυτή τη φορά την «άδεια» του κολλητού του Κώστα Ζαγναφέρη, εφόσον αποφάσισε να πολιτευθεί…
Μαχητής

Πληροφορήθηκα από εφημερίδα «Φωνή της Ξάνθης» του Σταύρου Βλαχόπουλου ότι ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κο Αχιλλέας Τσαρτσάρας, κάλεσε την Τετάρτη το απόγευμα στις 8 η ώρα (προχθές), στο κιόσκι του ΠΑΣΟΚ στην πλατεία Ελευθέριας, τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ σε καφέ εργασίας, οφείλω να κάνω ένα σχόλιο… Κρίνια πολύ καλή την πρόσκληση του κου Τσαρτσάρα, καλό θα ήταν όμως η πρόσκληση αυτή να απευθύνονταν σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ και σε όλους τους εκπροσώπους και όχι μόνο στους κολλητούς του!!! (Σ. Σ. Και δεν εννοώ τον Σταύρο…)
Αδέσμευτη

Στο ΠΑΣΟΚ το φυσούν και δεν κρυώνει… Ο λόγος για την παρέμβαση τη Συμβουλευτικής. Έγκυρες πληροφορίες μας μιλούν για μεγάλες …ανησυχίες μέσα στο τοπικό ΠΑΣΟΚ που περιμένει πολλές διαρροές. Αν αυτό συμβεί τότε ο κ. Μάντατζη μάλλον δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών. Άλλωστε ο κ. Παπανδρέου το είπε καθαρά και το επανέλαβε στην προχθεσινή του συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου. Δεν θα μπουν στο ψηφοδέλτιο υποψήφιοι που κατά καιρούς έχουν δημιουργήσει προβλήματα ή έχουν επιδείξει αλαζονεία. Δεν είδαμε αλαζονεία από τον κ. Μάντατζη αλλά προβλήματα …ουκ ολίγα!
Εμπρός

Το εμπορικό κέντρο που θα κατασκευαζόταν στην Ξάνθη κάποιοι δεν το ήθελαν και το πολέμησαν με νύχια και με δόντια, ως έναν από τους χειρότερους εφιάλτες της ζωής τους. Για το εμπορικά κέντρο που θα γίνει στον Ίασμο βέβαια κανείς μέχρι σήμερα δεν διατύπωσε καμία αντίθεση και πραγματικά αναρωτιέμαι αν θα πλήξει την περιοχή μας όπως κάποιοι λένε ή όχι. Πως είναι δυνατόν να γίνεται η μάλλον να θέλουν κάποιοι να κατασκευάσουν εμπορικό κέντρο στην γειτονιά της Ξάνθης και μιλάμε για απόσταση 15-18 χιλιομέτρων και να συμφωνούνε όλοι και στην περίπτωση της περιοχής μας, να υπήρχαν ακραίες αντιδράσεις χωρίς καμία μα καμία εμπεριστατωμένη άποψη. Θα μας επηρέαζε το εμπορικό κέντρο που θα κατασκευαζόταν σε απόσταση 7 περίπου χιλιομέτρων από την Ξάνθη και δεν θα μας επηρεάσει αν δημιουργηθεί κάτι ανάλογο στην διπλάσια απόσταση και ειδικά με την διευκόλυνση της Εγνατίας Οδού;
Φωνή της Ξάνθης

Οι βιοτεχνίες «αποσχίστηκαν» από το Επιμελητήριο και δημιούργησαν το νέο Σωματείο βιοτεχνών Ξάνθης με πρώτη πρόεδρο τη Χρυσούλα Γρηγορίου Πρόσφατα έχουμε και μία νέο «απόσχιση» αυτή του Σωματείου Καταστηματαρχών Ετοίμων Ενδυμάτων οπό τον Εμπορικό Σύλλογο, η συντριπτική πλειοψηφία δηλαδή του εμπορικού κόσμου της πόλης… Και έχουμε από την μία τους βιοτέχνες να διαφωνούν με τους χειρισμούς του Επιμελητηρίου και από την άλλη τους καταστηματάρχες ετοίμων ενδυμάτων να διαφωνούν με τα ωράρια του Εμπορικού Συλλόγου! Και το αλαλούμ μεγαλώνει ακόμη περισσότερο σε μια εποχή που οι μεγάλες αλυσίδες δένουν «θηλιές» γύρω απ’ το λαιμό όλων αυτών των ιδιωτών και σε μία εποχή που η οικονομική κρίση κάνει καθημερινά και περισσότερο αισθητή την παρουσία της… Όλοι έχουν δίκιο και όλοι τραβάνε… διαφορετικό δρόμο! Και εμάς που επιμένουμε σε τραπέζια διαλόγου και σε συνεννόηση μεταξύ των φορέων, μάλλον γινόμαστε ρομαντικοί για να μην πω… «γραφικοί» στο φινάλε!
Θράκη

Οι μουσουλμάνοι του νομού μας θα αγνοήσουν τη συμβουλευτική επιτροπή της μειονόνητας που τους καλεί να ψηφίσουν λευκό και θα συμμετέχουν κανονικά στις ευρωεκλογές την Κυριακή ψηφίζοντας εκείνο το κόμμα που με τους εκπροσώπους του στο ευρωκοινοβούλιο θα προωθήσει και θα προβάλει καλύτερα τα θέματα της χώρας όπου ζουν ειρηνικά και χωρίς προβλήματα.
Αγώνας

Σχετικά Άρθρα