fbpx
Γενική

…ταραΝΑΚΟΥνήματα

* Καλή σας Ημέρα. Λίγες μέρες μας χωρίζουν από τις ευρωεκλογές. Εμείς θα επιλέξουμε παραλία γιατί ποτέ δεν λέει ψέματα. Έχει συγκεκριμένες θέσεις. Δίνει τη θάλασσα που βλέπουμε μπροστά μας, δίνει καφέ και ξαπλώστρα με συγκεκριμένα ευρώ, δεν πρόκειται να μας κοροϊδέψει, δεν πρόκειται να μας στερήσει αυτό που δεσμεύτηκε απέναντι μας.
* Εσείς θα πάτε να ψηφίσετε;
* Είστε ελεύθεροι να κάνετε ότι θέλετε. Ζούμε σε μια χώρα με κληρονομική δημοκρατία.
* Καλέ τι γίνεται με την υπόθεση της Siemens; Επειδή δεν βρίσκουν τον καταζητούμενο συνέλαβαν γυναίκα και παιδιά και τα προφυλάκισαν;
* Αυτό είναι που λένε αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα. Μόνο που σ αυτήν την περίπτωση πληρώνει και η σύζυγος. Ο Καράβελας άραγε θα επιστρέψει μετά από όλα αυτά; Ιδού η απορία…
* Στην δική μας επικαιρότητα τώρα. Προχθές βρέθηκα στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης με επίσημο προσκεκλημένο τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργο Παπανικολάου.
* Η γαλάζια νεολαία της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ ήταν πολύ δυναμική. Σημαίες, συνθήματα. Έδειξαν ότι είναι ΝΔ και με το παραπάνω. Μου έκανε φοβερή εντύπωση αφού στην κοινωνία μας λίγοι νέοι τάσσονται υπέρ ενός πολιτικού κόμματος.
* Τι να πω; Και αυτό δείχνει ότι τουλάχιστον σε κάτι πιστεύουν. Έστω κι αν είναι το κυβερνόν κόμμα που όσο να ναι τα έχουμε μαζί του. Γιατί όποιος κι αν είναι στην εξουσία εισπράττει την δυσαρέσκεια του κόσμου.
* Με την ευκαιρία αυτή να πω ότι η συνέντευξη του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή την Δευτέρα στο Νίκο Χατζηνικολάου και το Άλτερ έκανε 16% και το σίριαλ του Mega Πολυκατοικία πάνω από 30%. Πω πω πίκρα. Αν ήμουν στη θέση του δεν θα ξαναέβγαινα στην τηλεόραση.
* Κώστα: «Πες μου η αγάπη πού μένει σε ποιον όροφο μένει αν τα βράδια κοιμάται ή αν με περιμένει»;
* Ξέρεις την απάντηση: Πολυκατοικία.
* Εμ έτσι είναι όταν εσύ παίζεις playstation και βλέπεις dvd ενώ η χώρα αναστενάζει περίμενε μετά να εισπράξεις την ίδια αντιμετώπιση.
* Αλλά θα πω και για τον Γιωργάκη. Άκουσα καλά; Είπε σε συνέντευξη του ότι αυτός έκλεισε τον Κοσκωτά φυλακή;
* Πλάκα μας κάνει; Πότε έγινε αυτό και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς;
* Γιώργο σε τα μας;
* Κλείνοντας όμως να επανέλθω στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ και συγκεκριμένα να αναφερθώ στον Πρόεδρο της τον Χρήστο Παμπουκίδη τον οποίο γνωρίζω πολλά χρόνια και θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που αξίζει να φτάσει στην κορυφή. Είναι ένας ακέραιος χαρακτήρας που σπάνια συναντάει κανείς στην εποχή μας.
* Αν ασχοληθεί με την πολιτική στην τοπική αυτοδιοίκηση Α ή Β βαθμού ή ακόμη και στην κεντρική πολιτική σκηνή πιστεύω ότι θα προσφέρει πολλά στον τόπο μας.
* Να θυμάστε το όνομα του: Χρήστος Παμπουκίδης.
* Δεν μιλάω ποτέ τυχαία για ανθρώπους. Και όπως προσέξατε το συνάφι των πολιτικών δεν είναι το καλύτερο μου.
* Αλλά υπάρχουν και διαμάντια όπως είναι ο Χρήστος.
* Να είστε καλά. Ραντεβού αύριο. Πρώτα ο Θεός πάντα.

Σχετικά Άρθρα